Haos la Berlin. Fanii a două vedete rivale de pe You Tube s-au bătut în public. Nouă persoane au fost arestate

Haos la Berlin. Fanii a două vedete rivale de pe You Tube s-au bătut în public. Nouă persoane au fost arestate

O bătălie în care au fost implicate peste 400 de persoane s-a declanșat în Alexanderplatz, piața mare din centru Berlinului. Tinerii s-au încăierat în masă și o parte dintre ei au fost arestați, conform poliței din capitala Germaniei.

O bătălie care a implicat zeci de tineri a izbucnit joi în Berlin, între două tabere de admiratori a doi vlogeri de pe You Tube, informează agepres.ro 

Internautul ThatsBekir, care locuieşte în Stuttgart, a venit la Berlin şi i-a îndemnat pe cei 260.000 de admiratori ai lui să i se alăture joi, la ora locală 17:00, în celebra Alexanderplatz din centrul capitalei germane. 

Omologul lui berlinez Bahar Al Amood l-a sfătuit cu fermitate să nu vină în capitala germană, declanşând un schimb de insulte între cei doi internauţi pe reţelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cele din urmă, aproximativ 400 de persoane s-au aflat în Alexanderplatz la ora menționată, în principal adolescenţi şi tineri adulţi.

După mai multe schimburi de invective, întâlnirea a degenerat într-o bătaie la care au participat aproximativ 50 de persoane. Nouă dintre ele au fost reţinute, precizează cotidianul BZ.

Bahar Al Amood a prezentat apoi scuze publice pe contul lui de pe rețeaua de socializare Instagram. 

Rivalul lui din Stuttgart a precizat la rândul său că are "nevoie de o pauză".

Sursa foto: captura video