Emilia Clarke a dat cărțile pe față. Cu cine se iubește „Khaleesi” din „Game of Thrones”. Fanii au fost uluiți

Emilia Clarke a dat cărțile pe față. Cu cine se iubește „Khaleesi” din „Game of Thrones”. Fanii au fost uluiți

Emilia Clarke, devenită celebră pentru rolul din „Game of Thrones”, este una dintre cele mai iubite actrițe din lume. În ultimii ani, „Mama Dragonilor” a pus pe pauză viața personală, alegând să se concentreze numai pe cariera ei. Și pe bună dreptate. Fanii Emiliei Clarke nu pot fi dezamăgiți de prestația acesteia.

Cu toate acestea, după ce a terminat filmările pentru „Game of Thrones”, Emilia Clarke a decis să pună capăt perioadei de singurătate. Anul trecut, cu puțin timp înainte de ziua ei (n.red – 23 octobrie), Emilia Clarke a început să posteze pe Instagram tot felul de imagini misterioase și citate despre iubire. Fanii și-au dat seama rapid că „Mama Dragonilor” este într-o relație, dar marea întrebare era: Cu cine se iubește protagonista din „Urzeala Tronurilor”. Ei bine, secretul Emiliei Clarke nu a putu fi păstrat multă vreme. Instagram i-a dat de gol.

Emilia Clarke este într-o relație cu Charlie McDowell, fiul celebrilor actori Malcolm Mc­Dowell şi Mary Steenburgen. Timp de 6 ani, acesta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Rooney Mara, actriţa din filmul „The Girl With The Dragon Tattoo”.

Sezonul 8 al serialului Game Of Thrones va fi difuzat începând cu 14 aprilie. Anunțul oficial a făcut de către canalul american de televiziune HBO.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sezonul final din adaptarea cinematografică a seriei scrise de romancierul american George R.R. Martin va avea şase episoade. Saga revine pe micile ecrane după o aşteptare de aproape doi ani de la precedentul sezon şi va pune capăt aventurilor începute în 2011.