Adio, Andi Moisescu! Conducerea PRO TV nu a putut fi convinsă să-și schimbe decizia

Adio, Andi Moisescu! Conducerea PRO TV nu a putut fi convinsă să-și schimbe decizia

Noi schimbări au loc la PRO TV. Conducerea a hotărât ca emisiunea „Pe bune?!” a lui Andi Moisescu să fie scoasă din grilă. Nu există informații exacte cu privire la motivul care a condus la această decizie, dar, cel mai probabil, este vorba despre audiența scăzută a emisiunii.

Veștile proaste se țin lanț de Andi Moisescu. Emisiunea „Pe bune?!” moderată de acesta a dispărut din grila postului. PRO TV a luat această decizie după doar două ediții ale emisiuni.

Potrivit Cancan, Quizz-show-ului prezentat de Moisescu, care a debutat în urmă cu două săptămâni, a dispărut din grila postului. Luni, 11 martie, de la 22.30, când ar fi trebuit să fie emisiunea, Pro TV a programat un film, „A fost odată în Mexic – Desperado 2”.

Nu există încă un anunț oficial cu privire la ce se va întâmpla în continuare cu emisiunea întrucât reprezentanții comunicării Pro TV nu au răspuns întrebărilor presei. În ediția de luni, show-ul de pe Pro TV a fost devansat de Antena 1, care avea pe interval Asia Express. Cel puțin pe publicul comercial, unde „Pe bune?!” a avut 5,3 rating, în timp ce pe acealași interval Antena 1 avea 7,2 rating.

Ne puteți urmări și pe Google News