Un șofer de Uber se laudă că a câștigat peste 6.000 de lei într-o zi

Un șofer de Uber se laudă că a câștigat peste 6.000 de lei într-o zi

A devenit virală postarea unui șofer de Uber care se laudă cum s-a îmbogățit într-o singură zi. Acesta susține că a făcut ”bani buni” în timp record, dar lumea îl ia peste picior, chiar dacă tânărul își ”documentează” afirmațiile cu print-screen-uri.

În fix 26 de ore și 11 minute, un șofer de Uber din București ar fi câștigat 6092.83 de lei, arată Cancan.ro. Șoferul a postat pe Facebook o imagine din contul său de colaborator Uber, pentru a da credibilitate afirmației.

Un șofer Uber câștigă atât cât lucrează, compania neobligând șoferii la un anume număr de curse. Conform sursei menționate, în medie, pentru un șofer care lucrează 10 ore/zi veniturile reale pot ajunge la 6000 de lei într-o lună (după plata taxelor, combustibilului și eventuale chletuieli de întreținere a mașinii).  Șoferul îmbogățit într-o zi și o noapte a fost însă luat peste picior de cei care i-au văzut postarea: ”Sa faci 6000 ron in 26 h inseam ca poate ajunge usor 1euro-8 ron ca ne permitem :))))).cred ca si doctorii se apuca de uber la ce castiguri spui tu”, ”Uber-ul si-a luat banii din suma asta sau cu netul asta ai ramas?”, ”Te plictisești rău 

Ne puteți urmări și pe Google News