Oficialii de la Viitorul l-au grațiat pe „călăul” lui Ianis

Oficialii de la Viitorul l-au grațiat pe „călăul” lui Ianis

Gheorghe Hagi a decis, ieri, să nu se mai adreseze Comisiei de Disciplină și Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce Ianis a fost atacat violent de Ousmane Viera, fotbalistul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În prealabil, directorul general al Viitorului, anunțase că va cere suspendări pentru cei doi.

Ianis Hagi a scăpat teafăr dintr-un moment critic. Mijlocașul celor de la FC Viitorul a fost faultat brutal în timpul meciului disputat în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de Ousmane Viera, și doar o întâmplare fericită a făcut să nu se aleagă cu o accidentare gravă la genunchi.

 

„Este criminal gestul unui jucător cu experiență”

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Ianis a putut să continue meciul, dar va lipsi, mâine, în partida din Cupa României cu Hermannstadt. Năucitor este faptul că ivorianul celor de la Sepsi nu a primit nici măcar cartonaș galben de la arbitrul Marcel Bîrsan. „Este criminal gestul unui jucător cu experiență precum Ousmane Viera care, cu vădită intenție, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist. O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida!”, au spus, într-un comunicat, oficialii celor de la Viitorul. Ivorianul s-a apărat și nu și-a recunoscut vina pentru o intrare inconștientă. „Cereau roşu că i-am rupt piciorul, dar, după un minut, era înapoi pe teren. L-am atins, dar nu a fost cu intensitate. Eu cred că nu a fost niciun roşu”, a spus fotbalistul celor de la Sepsi.

 

„Trebuie suspendați până la finalul sezonului”

 

Inițial, Cristian Bivolaru, directorul general al clubului dobrogean, a anunțat că se va adresa Comisiei de Disciplină și Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Da, depunem memoriu împotriva celor doi. Nu se poate să nu vezi o astfel de intrare. Viera a vrut să-i rupă piciorul! Bârsan are o reacție de neconceput. Trebuie suspendați până la finalul sezonului! Sunt în fotbal de peste 30 de ani și trăiesc momente dinainte de ‚90! Kosovo”, a anunțat Bivolaru pentru gsp.ro. Ieri, cei de la Viitorul s-au întors la 180 de grade și au anunțat că nu vor întreprinde niciun demers care să însemne sancționarea lui Viera și Bîrsan. „Nu am avut și nu avem nicio intenție în acest sens și nu vom depune niciun memoriu împotriva jucătorului Ousmane Viera sau a arbitrului Marcel Bârsan”