Verdict FINAL în cazul educatoarei criminale. Femeia și-a ucis fetița din răzbunare

Verdict FINAL în cazul educatoarei criminale. Femeia și-a ucis fetița din răzbunare

Curtea de Apel Timișoara se va pronunța, azi, în cazul Oanei Răzvana Neț, educatoarea care și-a ucis cu sânge rece fetița de 4 ani. În pledoaria finală, ieri, avocata criminalei, a spus că aceasta era afectată de faptul că soțul ei își dorea să divorțeze, ceea ce a determinat-o să recurgă la faptele sale.

În vârstă de 38 de ani, femeia a lucrat la o grădiniță de stat din localitatea Murani, de unde își luase concediu pentru că dorea să-și găsească un alt loc de muncă. Mama a tăiat venele fetiței, după care a înecat-o în cadă. A încercat ea însăși să își taie apoi venele, nereușind însă, iar apoi a sunat la 112 și a anunțat că și-a ucis copilul, după care s-a baricadat în baie, polițiștii fiind nevoiți să spargă ușa ca să intre.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, la mijlocul lunii martie.

Tribunalul Timiș a decis, încă din luna decembrie, condamnarea femeii la 12 ani de închisoare, fiind găsită de violență în familie, omor asupra unui membru al familiei. De asemenea, aceeași instanță a obligat-o la plata a 60.000 euro, daune morale, către soț. Atât procurorii, cât și educatoarea au făcut apel împotriva sentinței. Avocata educatoarei a solicitat nu numai reducerea pedepsei, dar și a cuantumului daunelor morale.

Ne puteți urmări și pe Google News