„Fanii” lui Kovesi au „dezamăgit”: „Dacă se organiza un miting de sprijin pentru mine, sigur erau mai mulți susținători în stradă...”

„Fanii” lui Kovesi au „dezamăgit”: „Dacă se organiza un miting de sprijin pentru mine, sigur erau mai mulți susținători în stradă...”

Ingrid Mocanu, extrem de acidă, a comentat despre „Faraoanca nevinovată” care, în opinia sa, nici nu mai este atât de sprijinită.

"Băi, cică Faraoanca e nevinovată! Așa ziceau mulți dintre cei aruncați nevinovați de tine prin pușcării. Și nimeni nu îi băga în seamă: se prelungeau mandatele de arestare pentru că era autoritate de lucru judecat provizorie... inexistentă în materie de măsuri preventive, potrivit legii. Dar noi urlam în van... doar tu ai pretenția că ești imună în fața legii și vrei să rămâi deasupra tuturor. Tot denunțători din pușcărie îi ”încondeiau” și pe oamenii ăia aruncați de tine prin pușcărie, puși de ciracii tăi, care promiteau beneficii și proferau amenințări la adresa tuturor", a scris pe Facebook.

Ce-i reproşează fosta  fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției

"Noi toți ne-am dus, cătinel, în fața judecătorilor: unii am fost mai norocoși, alții mai ghinioniști... și ne-am ”dovedit nevinovăția” după șansa avută la judecători.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce tu vrei să fii ”judecată” de prietenii tăi, securiștii din presă și haștagii din stradă. PS - dacă se organiza un miting de sprijin pentru mine, sigur erau mai mulți susținători în stradă decât la ea... și fără finanțări de la Soro și eu nu sunt Zeița Dreptății", a comentat pe social media Ingrid Mocanu.

Reamintim că jurnalistul C.T. Popescu a asemuit-o pe Laura Codruţa Kovesi cu  faraoanca Nefertiti - Simbolul frumuseţii absolute si al puterii.