Scandal ca la ușa cortului Parlament, la dezbaterea bugetului!!! Bacalbașa a făcut circ ...

Scandal ca la ușa cortului Parlament, la dezbaterea bugetului!!! Bacalbașa a făcut circ ...

Ședința comună a Parlamentului României, unde se dezbate legea bugetului de stat, a fost prilejul unui scandal enorm, protagoniști fiind Raluca Turcan, de la PNL și Nicolae Bacalbașa, de la PSD, cunoscut pentru replicile acide.

Acuzațiile lui Bacalbașa au venit în momentul în care Raluca Turcan vorbea de la Tribuna Parlamentului, și critica bugetul, îndreptând spre premierul Viorica Dăncilă anumite săgeți otrăvite, vizavi de studiile absolvite.

Nicolae Bacalbașa s-a ridicat din bancă și a mers la un microfon amplasat în sala de plen, acuzând-o pe Turcan că ar fi manipulată de serviciile secrete. ”Apropo de control, sigur că dumnevostră sunteți sub control cu epoleți. Eu am numai control psihologic, dar deocamdată am rugat-o numai pe doamna Turcan să își destileze veninul în cadrul timpului legal”, a spus Bacalbașa, după care i s-a tăiat microfonul.

Replica deputatului PSD, l-a făcut pe un alt deputat, Iulius Năsui de la USR să facă apel la politețe. "Îl rog pe domnul Bacalbașa, stimate domn, vă rog să vă controlați!".

Ne puteți urmări și pe Google News