DOLIU în lumea MUZICII. A fost ÎMPUȘCAT de POLIȚIE a doar 20 de ani

DOLIU în lumea MUZICII. A fost ÎMPUȘCAT de POLIȚIE a doar 20 de ani

Rapperul Willie McCoy, rapper de origine americană în vârstă de 20 de ani, a fost împușcat mortal de către polițiști. El se afla în parcarea unui celebru fast-food.

Familia tânărului acuză un atac rasist, după ce poliția a tras mai multe focuri de armă asupra lui McCoy, susținând că tânărul avea asupra sa un pistol doar pentru propria siguranță. 

Familia acestuia mai acuză poliția că au tras asupra tânărului în timp ce dormea și nu reprezenta o amenințare, conform cancan.ro.

„Nu a existat nicio tentativă de a se ajunge la o rezolvare pașnică a situației. Treaba poliției este să aresteze oamenii care încalcă legea, să nu să-și facă singură dreptate. Nu ești judecător, jurat sau executor. Niciodată nu vom trece peste ce s-a întâmplat”, a declarat Marc McCoy, fratele rapperului.

Poliția susține că forțele de ordine au fost chemate de un angajat al fast-food-ului, pentru că o persoană dormea în parcare. La ajungerea polițiștilor, tânărul dormea în mașină cu pistolul în poală. 

Polițiștii l-au avertizat să țină mâinile la vedere dar acesta s-a mișcat brusc. Ca urmare, polițiștii au tras mai multe focuri de armă, după care l-au sos din mașină și au chemat o ambulanță dar rapperul a murit la fața locului.

 

Ne puteți urmări și pe Google News