Schimbări SPECTACULOASE în HOROSCOPUL anului 2019! Se anunță o perioadă marcată de GHINION pentru următoarele persoane

Schimbări SPECTACULOASE în HOROSCOPUL anului 2019! Se anunță o perioadă marcată de GHINION pentru următoarele persoane

Horoscopul anului 2019 nu se anunță a fi unul favorabil pentru mai multe categorii de persoane. Urmează o perioadă marcată de ghinion.

Anul Nou chinezesc este sărbătorit diferit față de cum sunt europenii obișnuiți. Chinezii sărbătoresc Anul Nou după un calendar care ține cont de ciclurile Lunii. Fiecărui an îi corespunde câte un semn zodiacal, la care se alătură unul dintre elementele următoare: metal, lemn, foc, apă și pământ.

Anul 2019 este considerat a fi Anul Porcului de Pământ și este considerat a fi un an cu potențial în dezvoltarea afacerilor. Acest an nu este caracterizat doar de îmbunătățiri substanțiale  ale situației financiare, ci și de bucurii și iubire pentru toate semnele zodiacale.

Porcul este considerat simbolul succesului în toate aspectele vieții.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele 12 semne zodiacale sunt următoarele: tigrul, boul, șobolanul, șarpele, iepurele, dragonul, maimuța. oaia, calul, cocoșul, câinele și porcul. 

Anul nașterii este elementul ce trebuie luat în calcul pentru stabilirea zodiei, nu data nașterii, așa cum sunt obișnuiți europenii.

Anul Nou chinezesc are data variabilă și cade în intervalul 21 ianuarie-19 februarie, la a doua Lună nouă după solstițiul de iarnă.

Sărbătorirea acestuia durează 15 zile ce sunt dedicate activităților familiale.

Printre persoanele publice născute sub semnul zodiacal al Porcului se numără: Eton John (1947), Hillary Clinton (1947), Amy Winehouse (1983).

Cu toate că anul 2019 se anunță a fi un an al prosperității și al iubirii, persoanele născute în anii 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 și 2019 vor avea un an marcat de ghinion., conform Mediafax.