PIȚURCĂ JR. și-a găsit JUMĂTATEA. BOMBA-SEXY ”a trecut” și pe la BOTEZATU

PIȚURCĂ JR. și-a găsit JUMĂTATEA. BOMBA-SEXY ”a trecut” și pe la BOTEZATU

Pițurcă Jr., fiul cunoscutului fotbalist și antrenor român, și-a găsit jumătatea. Acesta a vorbit despre relația cu Cristina Ich, una dintre cele mai urmărite bombe-sexy de pe Instagram.

”Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Pițurcă. 

"Dacă am fost cerută în căsătorie, asta nu înseamnă că mă şi mărit. Poate da, poate nu, poate peste un an, poate peste 10. Cătălin Botezatu este un om foarte special pentru mine. Într-o prezentare a lui am apărut prima oară pe podium şi îl apreciez atât ca om cât şi ca brand. În urmă cu 10-15 ani, când noi nu ştiam ce înseamnă stilul, Bote era un fel de "alien" (n.r extraterestru) cu ţinutele lui incredibile, cu tot felul de combinaţii unice pe care nimeni n-ar fi ştiut să le abordeze. La fel e şi în ziua de astăzi. Mi-a plăcut să mă sărut cu el! Ce, vreţi să vă mint, să spun că îmi venea să vomit? Nicidecum, Bote e Bote. N-are egal!", le-a răspuns Cristina fanilor de pe instagram în contextul în care aceștia i-au reproșat că s-a sărutat cu Botezatu când avea iubit.

 

Ne puteți urmări și pe Google News