Ducesa Meghan - apariție fermecătoare de 5.000 euro

Ducesa Meghan - apariție fermecătoare de 5.000 euro

După ce a devenit președinte de onoare al Teatrului Național din Londra, funcție care i-a aparținut Reginei Elisabeta timp de 45 de ani, Ducesa Meghan a efectuat o vizită oficială la insituția pe care o partonează, în ciuda faptului că este însărcinată în șase luni.

Meghan Markle și-a făcut apariția într-o ținută deosebit de elegantă, de culoarea piersicii, în valoare de peste 5.000 euro. În vizita de la Teatrul Național din Londra, a purtat o rochie de la Brandon Maxwell, în valoare de 1.980 de euro, un blazer în valoare de 2.300 de euro, pantofi de la Aquazzura, care costă 500 de euro şi o poșetă de la Carolina Herrera.

Directorul instituției și membrii echipei teatrului din Londra au întâmpinat-o pe ducesa de Sussex și împreună au participat la o scurtă piesă de teatru pusă în scenă de copii.

Membrii Casei Regale Britanice au fost puși pe șotii. Cine este „Cheliosul”, „Uraganul” sau „Zorba”

 

Membrii familiei regale britanice și-au înlocuit titlurile nobiliare cu niște...porecle. Se pare că de la Regina mama a început totul. Pe lângă faptul că a oferit cele mai multe porecle, pe unele și le-a dat singură. Kate Middleton l-a poreclit pe Prințul William drept „Cheliosul”, situație care l-a amuzat foarte mult. La rândul lui, prințul s-a răzbunat pe Kate folosind apelativul de „Ducesa Do-Little” (Face puțin), tachinare la faptul că aceasta își propune multe, dar realizează puține.

Regina Elisabeta deține probabil lista cu cele mai multe porecle. Prințul Philip, soțul acesteia, o numește fie „sausage” - cârnăcior, fie „cabbage” -vărzucă. Strănepotul Reginei, Prințul George, o strigă „Gan-Gan”.

Prințului Philip, fiind născut în Corfu, Grecia, i se spune „Grecul Phil”, „Zorba” sau „Stavros”. Prințul Harry se pare că poate zbura și pe mătură, cel puțin după apelativul „Harry Potter”. Chiar dacă e ultima intrată în familia regală, Meghan Markle nu a scăpat nici ea de porecle. I se spune „Ducesa dificilă” sau „Uraganul Meghan”, de către angajații care o consideră cam dificilă sau „Tungsten” de către socrul ei, Prințul Charles”.