Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a UCIS o CAPRĂ şi a servit-o la cină

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a UCIS o CAPRĂ şi a servit-o la cină

Jack Dorsey, director executiv la Twitter, declară că fondatorul Facebook Mark Zuckerberg a ucis o capră cu un pistol paralizant și a servit-o la cină.

Într-un interviu acordat miercuri, pentru Rolling Stone , Dorsey a fost invitat să spună cea mai memorabilă experiență pe care a avut-o cu Zuckerberg. "A fost un an când a mâncat doar ceea ce a ucis", a spus directorul executiv al Twitter. "Mi-a gătit o capră pentru cină.  El a ucis capra".

Solicitând mai multe detalii, intervievatorul l-a întrebat pe Dorsey dacă era prezent și ce metodă a folosit Zuckerberg pentru crimă. "El deja o ucisese. Cred că el le ucide. A ucis-o cu un pistol cu ​​laser și apoi cu un cuțit. Apoi a trimis la măcelar ", a spus Dorsey.

- Un pistol cu ​​laser? Întrebă reporterul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorsey a răspuns: "Nu știu. O pistol de paralizie. Era paralizată, apoi înjunghiată. Apoi a trimis-o la un măcelar. Desigur, în Palo Alto, există o regulă sau o reglementare prin care puteți avea șase fiare pe orice pământ, așa că la acea dată avea șase capre.

Directorul a explicat că nu a mâncat capra deoarece era rece, chiar dacă a fost pusă în cuptor. "A pus capul pe masă. a fost rece ", a spus Dorsey. "A fost memorabil"

Deși Dorsey nu a dezvăluit când a avut loc cina, Mashable a presupus că incidentul a avut loc probabil în 2011, anul în care CEO-ul Facebook a promis să mănânce numai animalele care el le ucide cu propriile mâini.

De-a lungul interviului, Dorsey a fost, de asemenea, invitat să-și exprime opinia cu privire la Elon Musk, directorul de la Tesla, și să descrie diferențele dintre Twitter și Facebook atunci când vine vorba despre "obiective".

"Cei care arată calea sunt oameni ca Elon. Nu cunosc pe nimeni altcineva pe pământ care să ne facă să părăsim planeta din cauza daunelor pe care le provoacă ", a spus el. 

Dorsey, în vârstă de 42 de ani, a fondat Twitter în 2006 și a fost CEO al companiei din 2015. După ce a fost dat afară de la  Twitter, a co-fondat compania Square, o companie în valoare de mai multe miliarde de dolari care s-a alăturat platformei sociale media, notează newsweek