„Îndrăznește să crezi!” PSD RĂSPLĂTEȘTE fetele frumoase. De pe catwalk direct pe Greblă

„Îndrăznește să crezi!” PSD RĂSPLĂTEȘTE fetele frumoase. De pe catwalk direct pe Greblă

Fosta Miss Univers România, Larisa Maria Popa, este consilier personal la Comisia Națională de Strategie și Prognoză, instituție aflată în subordinea Secretariatului General al Guvernului, condus de Toni Greblă.

Slătineanca și-ar fi început activitatea anul trecut, însă informațiile au apărut abia acum, când jurnaliștii de la impactinolt.ro au dat dezvăluit amănunte legate de ascensiunea tinerei. Aceasta nu este la prima apariție în spațiul public politic. Ea a fost audiată ca martor în dosarul cu tablouri al lui Darius Vâlcov, care este acum consilier al premierului Viorica Dăncilă. Larisa Maria Pop este din Slatina, la fel ca Darius Vâlcov, care a fost primarul municipiului. În 2011 a câștigat titlul de Miss Univers România.

În dosarul lui Darius Vâlcov, procurorii au arătat că pe numele tinerei ar fi fost înființată Galeria Rafael, unde politicianul ar fi intenționat să vândă tablourile. Larisa Popa a declarat la ÎCCJ, în calitate de martoră, cp nu-l cunoaște pe Darius Vâlcov și că galeria este a lui Ramba.

La câteva luni după episodul de la ÎCCJ, tânăra a fost angajată consilier personal al unui secretar de stat la Ministerul Agriculturii, apoi a ocupat funcția de administrator provizoriu la Telecomunicații CFR SA, companie în subordinea Ministerului Transporturilor.

Ne puteți urmări și pe Google News