Pedofil, tată şi soţ exemplu, omorât în ​​bătăie de ceilalți deținuți. Trebuia să execute o pedeapsă de 40 de ani

Pedofil, tată şi soţ exemplu, omorât în ​​bătăie de ceilalți deținuți. Trebuia să execute o pedeapsă de 40 de ani

Procurorul american Kevin Mulcahly a declarat în tribunal: Chrisian Maire avea totul, soție, copii, o educație superioară, un serviciu bun, o susținere familială și o mare experiență de viață. Maire interpretează rolul soțului și tatălui iubitor, dar își petrece mare parte din timpul liber pentru a exploata pretențiile sexuale ale altor tați. Un pedofil în fruntea unei rețele internaționale de pedopornografie online, care a fost omorât în ​​arest de către alți deținuți în timpul unei încăierări.

Chrisian Maire, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 40 de ani de închisoare în decembrie, iar pedeapăsa şi-o ispăşea în Michigan. Era numit "creatorul unei operațiuni de fraudă sexuală online, în care au fost implicați încă 9 bărbați din diverse state ale SUA, a exploatat sexual mai mult de 100 de copii  la nivel național". Maire a spus judecătorului că este "bolnav".

Tată a două fete, împreună cu complicii lui atrăgeau fetele online convingându-le să se dezbrace și să se masturbeze pe webcam dându-se ca fiind de aceeași vârstă, cu profiluri false și cu poze piratate. O fată a fost împinsă până acolo încât a făcut sex cu câinele. Site-urile web folosite sunt Gifyo, YouNow și MyLOL.com - site de întâlniri pentru adolescenți nr.1 în Statele Unite, în Australia, în Marea Britanie și în Canada". Cei nouă au fost declarați vinovați și au fost condamnați la ani mulţi de închisoare, inclusiv Maire", titrează Leggo.

 

Ne puteți urmări și pe Google News