BORCEA pleacă DIN ROMÂNIA? Fostul PATRON al DINAMO a CEDAT. „E prea multă MIZERIE”

BORCEA pleacă DIN ROMÂNIA? Fostul PATRON al DINAMO a CEDAT. „E prea multă MIZERIE”

Cristi Borcea, fostul patron al Dinamo, a făcut un anunț șocant!. Acesta vrea să plece din România, dar nu din motivele care-i împing pe cei mai mulți români să emigreze. „E prea multă mizerie, prea multă răutate”, spune Cristi Borcea, care a mai dezvăluit pentru Libertatea.

Acesta vrea să plece alături de Valentina, noua lui soție, de Milan și de gemenele cu care este însărcinată consoarta sa. Omul de afaceri de 48 de ani a recunoscut informația pentru Libertatea: „Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”, scrie Libertatea.

Borcea a mărturisit că planurile sale nu reprezintă doar simple vorbe. N-a dorit să dezvăluie locațiile luate în calcul, însă, probabil, printre acestea se numără Budapesta și Viena, acolo unde-și împarte timpul și afacerile nașul său de cununie, Marius Vizer. Destinația Miami, acolo unde Borcea a trăit o perioadă și unde a avut un apartament cotat la două milioane de euro, nu e luată în calcul. America nu mai este tentantă pentru Cristi, mai ales că acolo a locuit o vreme alături de cea de-a doua soție, Alina Vidican.

De ce ar vrea, totuși, să părăsească România? Mai ales că afacerile sunt conduse de la București și Timișoara. A explicat chiar el: „Foarte mulți au plecat și vor mai pleca din țară. Printre ei s-ar putea să mă număr și eu. Uite, aveam momente când stăteam acolo ( n.r. – închisoare) și mă uitam cum iese lumea în stradă, manipulată, dar nu vorbește nimeni cu adevărat la TV de economie, că n-avem autostrăzi, nimic, nimic. Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În momentul în care a fost întrebat de politică, Borcea a devenit  furios. „S-a încercat să fiu atras în fiecare partid, în toți acești ani, mă refer după 2000. Dar nu vreau eu să intru în politică, o consider o mizerie. N-am văzut să se oprească vreo ședință de guvern sau să iasă lumea în stradă pentru că mor cinci oameni pe zi, în medie, pe stradă, din cauza drumurilor proaste. Sunteți duși cu capul! Câți vreți să mai moară?! Mor oamenii că le intră soarele în ochi, când trec la calea ferată, fiindcă nu se vede semnalul luminos când trece trenul!”.