O tânără a avut o REVELAȚIE despre VIAȚA DE APOI pe pârtia de schi

O tânără a avut o REVELAȚIE despre VIAȚA DE APOI pe pârtia de schi

O tânără din Marea Britanie a avut un accident pe pârtia de schi și a „a murit” timp de 20 minute. După ce și-a revenit, fata a mărturisit că a văzut ce urmează după moarte

Rhianna Shaw, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă de o avalanșă în timp ce schia. Aceasta a intrat în comă timp de 20 de minute și a avut o revelație în despre viața de apoi. 

Tânăra femeie a spus că a văzut o pădure liniștită în timp ce era sub zăpadă, la un pas de moarte. 

„Am devenit foarte liniștită și împăcată. Pășeam pe o potecă, înspre pădure cu copaci foarte inalți și verziÎn mod bizar, pe jos părea că este zăpadă strălucitoare, însă știam sigur că nu este”, a spus acesta, conform stirileprotv.ro. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Rhianna se afla la schi împreună cu mai mulți prieteni, în stațiunea St. Anton din Austria, în momentul în care s-a produs avalanșa. Aceasta s-a lovit pe pârtie de un alt schior și un strat gros de zăpadă  căzut de pe creasta muntelui. 

Prinsă sub zăpadă, tânăra femeie a încerca să strige după ajutor și să se zbată. Și-a dat seama că nimeni nu o aude și a decis să nu se mai zbată și să nu mai respire. Atunci a avut revelația pe care a perceput-o drept un vis lucid.