Alexandru Cumpănașu a explicat de ce a postat înregistrările audio

Alexandru Cumpănașu a explicat de ce a postat înregistrările audio

Alexandru Cumpănaşu a explicat de ce a postat pe Facebook înregistrări audio cu conversaţia Alexandrei cu operatorul de la 112.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei de 15 ani ucisă în tragedia de la Caracal a explicat, în emisiunea ,,Dosar de Politician” realizată de Silviu Mănăstire pe B1TV, de ce a postat pe Facebook înregistrări audio cu conversaţia Alexandrei cu operatorul de la 112.

Cumpănașu a relatat că, după care au venit tot felul de avalanşe în care oameni din spaţiul nostru au spus că noi le punem că le-a dat STS. Şi am spus totuşi aveţi o intedicţie, cum să le daţi, cum să le puneţi, înţeleg că vă doare în cont de o dare în judecată dar totuşi e dorinţa familiei.

După care am vorbit iar cu tatăl Alexandrei şi el a spus că dacă e spre binele public o facem dar eu nu vreau să aud lucrurile astea. Şi eu am fost ferm împotrivă. După care le-am postat după discuţia cu el pentru că oricum apăruseră şi la 5-10 minute am fost sunat de un jurnalist care a spus domnul Cumpănaşu deja m-a sunat ,,că nu este în regulă să dăm asta”, a povestit Alexandru Cumpănaşu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stenograma discuţiilor de la 112 redau nepăsarea cu care autorităţile au tratat  strigătele de disperare ale fetei care ruga să fie salvată.