Editura Evenimentul si Capital

7 metode puternice de a-ți motiva angajații în 2019

Autor: | | 0 Comentarii | 1726 Vizualizari

Cu cât angajații vor fi mai motivați, cu atât productivitatea muncii lor va fi mai mare. De aceea, managerii de top sau mai bine zis liderii consideră că succesul

Motivarea angajaților reprezintă unul dintre secretele cele mai importante ale managementului modern. Cu cât angajații vor fi mai motivați, cu atât productivitatea muncii lor va fi mai mare. De aceea, managerii de top sau mai bine zis liderii consideră că succesul lor depinde în mare parte de munca angajaților lor, așa că acordă o mare atenție menținerii unei relații apropiate cu aceștia.

O companie se construiește prin munca angajaților săi, așa că ar fi cât se poate de util să ai în vedere anumite strategii pentru a ți-i apropia pe cei ce lucrează pentru tine, motivându-i și transformându-i în lideri autentici, în colaboratori pe care poți conta de fiecare dată, în persoane devotate muncii acestora, în angajați ce doresc să țină pasul cu progresul atunci când vine vorba despre munca lor.

Iată mai jos 7 metode puternice de a-ți motiva angajații în 2019:

1. Acordă atenție nevoilor angajaților tăi!

Iată un aspect cât se poate de important pentru compania ta. Pentru a-ți păstra cei mai buni angajați trebuie să acorzi atenție nevoilor lor, să știi ce anume îi determină să devină mai productivi. Pentru acest lucru este bine să organizezi meeting-uri săptămânale, să cunoști care sunt dorințele lor vis-a-vis de munca depusă, cu ce se confruntă de fiecare dată și astfel să iei deciziile cele mai bune.

Ți-ai imaginat vreodată ce înseamnă munca unui angajat din HR? Câte documente trebuiesc efectuate lună de lună pentru calculul salariilor, câte trebuiesc depuse? Cu siguranță, nu! De aceea, un soft precum acest calculator salarii este foarte util în HR, ușurându-le munca angajaților, automatizând procesele și eliminând task-urile de rutină. De aceea, nu ezita să faci acest prim pas pentru dezvoltarea companiei tale, un astfel de program de salarii fiind binevenit. La fel se întâmplă și în vânzări. Un program de vânzări poate ordona mult mai bine task-urile zilnice ale angajaților, iar departamentul de client service poate observa mult mai ușor ceea ce este de făcut pentru fiecare nou client introdus în companie. Desigur, nevoile angajaților tăi sunt numeroase, pornind de la cele de bază, precum nevoia de siguranță și apartenență, până la cele mai complexe, așa cum este nevoia de a putea fi promovat în carieră. În calitate de lider trebuie să îi menții continuu motivați, garantându-le aceste nevoi.

2. Ajută-i pe angajații noi să se acomodeze mai ușor!

Un angajat nou înseamnă timp petrecut alături de el pentru a-l integra în echipa ta. De aceea, indiferent de poziția pe care o va ocupa în compania ta trebuie să îl ajuți să se acomodeze mult mai ușor. Se spune adesea că una dintre cele mai mari provocări ale managementului modern este chiar gestionarea oamenilor, astfel că dacă un angajat nou este ajutat să se integreze mai ușor în colectivul de colegi și să se acomodeze cu munca, acest lucru se va reflecta mai târziu în munca sa. De aceea, implicați angajatul în companie încă de la început și faceți-l să se simtă util, ca și când ar fi lucrat aici de foarte mult timp. De cele mai multe ori sarcinile reale reușesc să integreze mult mai ușor un nou angajat decât oferirea de descrieri ale companiei și produselor acesteia.

3. Oferă-le condiții de muncă bune!

Rares Bogdan a facut anuntul care ii da planurile peste cap lui Iohannis! Ce LOVITURA i se pregateste presedinteului Romaniei

Pagina 1 din 2


Tag-uri: angajatii, motivatieStirile zilei

Alte articole din categoria: Afaceri

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI