4.000 de posturi la Carrefour

4.000 de posturi la Carrefour

Până în 2009 se vor deschide noi hipermarketuri la Oradea, Buzău, Sibiu, Deva, Brăila, Iaşi, Constanţa şi în Capitală.

Pentru deschiderea noilor magazine se vor face în jur de 4.000 de angajări. Este nevoie în special de lucrători comerciali, de casieri şi de oameni pentru recepţie marfă şi întreţinere.

Pentru a reuşi să lucrezi la Carrefour, într-unul dintre magazinele care se vor deschide anul viitor la Oradea, Buzău, Sibiu, Deva, Brăila, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti (în Berceni), trebuie să treci de o serie de teste de aptitudini, competenţe şi de orientare către client. De asemenea, îţi vor fi testate cunoştinţele de limbi străine şi de operare pe calculator, dacă postul necesită astfel de abilităţi. Se caută oameni deschişi, cu o atitudine pozitivă. „La interviuri sunt apreciate motivaţia şi încrederea în reuşită“, spune Ana Dumitru, directorul de resurse umane al Carrefour România.

Testele sunt corectate pe loc, iar dacă vei obţine un punctaj peste minim, vei intra într-un prim interviu. Următoarea etapă este o discuţie cu viitorul superior ierarhic direct. Întregul proces durează maximum trei-patru săptă mâni, de la prima întâlnire.

Manager de raion stagiar, un post foarte căutat Cele mai căutate posturi sunt cele din departamentele de marketing, resurse umane şi achiziţii, precum şi cel de manager de raion stagiar. „Tinerii apreciază că le oferim şansa de a avea acces la poziţii de middle management în cadrul grupului, fără a le cere niciun fel de experienţă anterioară“, precizează Ana Dumitru.

Ca beneficii materiale, pe lângă salariu, mai sunt oferite şi tichete de masă, asigurare medicală privată, prime de transport, bonusuri, bonuri valorice de Paşte şi de Crăciun, pe baza cărora angajaţii îşi pot achiziţiona produse din magazinele Carrefour. În plus, fiecare angajat beneficiază de formări specifice.

Anual se organizează şi competiţii sportive, petreceri pentru angajaţi şi copiii acestora, tombole, concerte, seminarii şi team-buildinguri.

Dezavantajul principal al activităţii este programul de lucru. Practic, s-ar putea să lucrezi în Ajun de Crăciun sau până noaptea târziu, înainte de Revelion. Programul este de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, cu două libere consecutiv. Se lucrează şi în ture, şi în weekend, prin rotaţie. "Tinerii apreciază că le oferim şansa de a avea acces la poziţii de middle management fără a le cere experienţă." - Ana Dumitru, directorul de resurse umane al Carrefour România

OFERTE

> lucrător comercial > operator case de marcat > brutar > cofetar > patiser > bucătar > pizzer > măcelar > preparator peşte > operator vânzări produse alimentare şi nonalimentare > lucrător recepţie marfă > operator motostivuitor > operator supraveghere > operator centru de comenzi şi recepţie marfă > lucrător decoraţiuni > lucrător întreţinere > agent monitorizare preţuri > asistent resurse umane > standardist/recepţionist.

CARTE DE VIZITĂ

120 de meserii > Compania franceză are peste 14.900 de magazine în 30 de ţări de pe trei continente. În cadrul grupului există peste 120 de meserii. > Grupul Carrefour a intrat în România în 1999. Are 9.200 de angajaţi şi 15 hipermarketuri deschise - şase în Bucureşti şi nouă în ţară, la Ploieşti, Braşov, Constanţa, Iaşi, Cluj, Brăila, Suceava, Arad şi Piteşti, şi cinci supermarketuri la Reşiţa, Zalău, Drobeta-Turnu-Severin, Baia-Mare şi Sânnicolau Mare (Timiş). VARIANTE Unde să trimiţi CV-ul > Pe e-mail, la resurse.umane@carrefour.ro;

> Prin intermediul faxului, la 021.206.74.52; > Prin poştă sau direct la Carrefour România, pe bd. Timişoara, nr. 26 Z, clădirea Anchor Plaza, et. 8, sector 6, Bucureşti - în atenţia Departamentului de Resurse Umane;

> Detalii la telefon 021.206.74.00 sau pe www.carrefour.ro, secţiunea cariere.

Ne puteți urmări și pe Google News