Evenimentul Zilei > Politica > Adriana Săftoiu, atac la Ludovic Orban. Motivul este INCREDIBIL
Adriana Săftoiu, atac la Ludovic Orban. Motivul este INCREDIBIL

Adriana Săftoiu, atac la Ludovic Orban. Motivul este INCREDIBIL

În PNL există nemulţumiri privind modul în care Ludovic Orban gestionează conducerea partidului, a precizat la RFI deputata liberală Adriana Săftoiu. Aceasta spune că Opoziţia ar trebui să fie mult mai unită.

Adriana Săftoiu a făcut o critică la adresa situaţiei din PNL în acest moment.

„Nu sunt dispusă deloc, doar pentru că sunt la PNL, să vă spun minciunele sau să iau un aer triumfalist-optimist şi să vă spun că stăm foarte bine în sondaje şi că drumul nostru este spre stele. Simt din interior că lucrurile merg într-adevăr greu, pentru că Opoziţia este mult mai obsedată sau mult mai preocupată să dea bine în planul imaginii imediate, pentru 24 de ore, pentru un titlu de presă, decât să gândească pe termen lung”, a afirmat Săftoiu.

Adriana Săftoiu nu este de acord cu faptul ca ă unii colegi din PNL sunt sancţionaţi doar pentru că au criticat conducerea partidului: „Mie îmi era foarte simpatic Ludovic Orban atunci când nu era preşedintele PNL şi când păstra un spirit critic şi autocritic în partid şi chiar regret foarte tare că în partid se iau decizii prin care sunt sancţionaţi oameni doar pentru că îl critică pe domnul Orban sau conducerea partidului. Lucrul acesta nu mi se pare în regulă şi cred că deja ştie şi domnul Orban că există o supărare din acest punct de vedere (…). Pe de altă parte, da, există nemulţumiri, ele au fost făcute deja publice, unele i-au fost spuse domnului Ludovic Orban în şedinţe. Sunt decizii care uneori ne surprind. Vedeţi acea decizie care a şi provocat câteva reacţii din partea colegilor mei privind plângerea împotriva doamnei Dăncilă. N-aş putea să vă mint acum şi să vă spun că e o atmosferă în totalitate prietenoasă şi plăcută vizavi de conducerea partidului”.

Deputata PNL crede ca Ludovic Orban trebuie să-şi schimbe modul în care conduce partidul: „Cred că şi domnul Orban va trebui să-şi schimbe puţin modul de a conduce şi de a se raporta la ceilalţi colegi. Trebuie să accepte faptul că atunci când eşti preşedinte de partid, nu eşti exclus din greşeală, nu înseamnă că tu nu poţi să iei uneori decizii pripite, greşite. Nu poţi să conduci partidul tot timpul supărat că nu eşti acceptat cu fiecare propunere pe care o faci”, conform flux24.ro