Evenimentul ZileiActualitate2 in 1 laptops, cea mai bună alegere pentru o persoană creativă

2 in 1 laptops, cea mai bună alegere pentru o persoană creativă

2 in 1 laptops, cea mai bună alegere pentru o persoană creativă
2 in 1 laptops sunt cele ce au schimbat considerabil modul în care folosim și modul în care interacționăm cu device-ul nostru. Am putea să le numim laptop-uri convertibile, dar numele de 2 in 1 laptops provinde de la faptul că aceste dispozitive reprezintă combinarea unui laptop cu o tabletă. Practic, ai parte de ce este mai bun de la ambele electronice.

Acest device hibrid îți permite să îl folosești ca pe un laptop, pentru a scrie, a edita sau a te juca și îți pemite, de asemenea să îl folosești sub forma unui triunghi, tastatura sprijinind ecranul, pentru a desena, a edita și chiar pentru a privi un film sau un serial.

2 in 1 laptops vin în diverse forme, mărimi și chiar cu diverse specificații tehnice. Unele dintre ele sunt mai subțiri și mai mici, altele au ecrane mari extrem de folositoare, altele au posibiliatatea de a detașa ecranul de tastatură, iar altele au procesoare de ultimă generație pentru performanțe la cele mai înalte nivele. Multe dintre aceste 2 in 1 laptops vin cu un stilou.

Multe dintre firmele producătoare de laptop-uri au ales să aducă pe piață astfel de device-uri, iar specificațiile și prețurile diferă de la un model la altul. Printre acestea se numără și:

HP Spectre x360

Este unul dintre cele mai bune 2 in 1 laptops. Vine cu un procesor Intel Core i5 sau i7, între 8 și 16 GB memorie RAM, placă video Intel HD Graphics 620 sau Nvidia GeForce MX 150 și memorie internă de 256 GB sau 1 TB Pcle SSD. Există două variante de mărimi: una de 13.3 inch Full HD și o alta de 15.6 inch 4k.  Este compact, ușor și foarte performant, iar prețul acestuia este pe măsură.

Microsoft Surface Book 2

Un al exemplu foarte bun de 2 in 1 laptops este Microsoft Surface Book 2. Acesta vine cu un procesor Intel Core i5 sau i7, între 8 și 16 GB de memorie RAM, placă video Intel HD Graphics 620 sau Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB GDDR 5 și memorie internă de 265 GB sau 1 TB SSD. De asemenea, există două variante de mărimi: una de 13.5 inch și o alta de 15 inch. Poți achiziționa și stiloul pentru a îți ușura munca, dar și dial-ul, foarte folositor pentru graficieni sau editori.

Lenovo Yoga

Un alt exemplu bun de 2 in 1 laptops este Lenovo Yoga. Prețul acestora este mult mai mic decât al laptop-urilor menționate mai sus. Procesorul poate fi un Intel Core i5 sau i7, poate avea între 8 și 16 GB memorie RAM, poate avea o memorie internă între 256 și 2 TB SSD și placă video Intel sau Nvidia GeForce. Poate cel mai important aspect este acela că bateria este una foarte bună ce ține mult timp după încărcare.

Dacă vă doriți un astfel de 2 in 1 laptops, aveți la dispoziție oferte foarte bune la multe dintre acestea pe site-ul eMAG, iar Iar pentru a fi la curent cu noutatile de Black Friday 2019 la eMAG, va puteti abona la newsletter-ul magazinului.


Accesează: