Vlad Chiricheş (24 de ani), fundaşul echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, a fost surprins de paparazzi de la "cancan.ro" într-o ipostază jenantă. Căpitanul naţionalei României a fost filmat ieşind dintr- un bar într-o stare avansată de ebrietate, fotbalistul abia putând să se ţină pe picioare! Deşi era ţinut şi de soţia sa, fotbalistul şi-a pierdut la un moment dat echilibrul şi a căzut! Imaginile sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Chiricheş era recunoscut drept un adevărat profesionist, care nu obişnuia să aibă astfel de escapade.
"Nefiind consumator, a clacat repede"
Profitând de faptul că a avut câteva zilele libere, fundaşul de la Tottenham a venit în România şi s-a întâlnit, vineri seară, într-un club, cu managerul Stelei, Mihai Stoica, şi cu foştii săi colegi de la formaţia "roş-albastră" Florin Gardoş, Lukasz Szukala, Daniel Georgievski, Cristi Tănase, Mihai Răduţ, Alexandru Chipciu şi Mihai Pintilii. " Aşa cum am fost împreună la luptă, am fost şi la distracţie… iar noi chiar ştim să ne distrăm. La ce vânt bătea şi cum se aluneca spre dimineaţă, când am plecat, şi statuile se împleticeau, deci mai lăsaţi-ne în pace!!!", a reacţionat MM Stoica, pe contul personal de Facebook.
Petre Grigoraş, antrenorul sub comanda căruia Chiricheş "a explodat", i-a luat apărarea jucătorului. "M-a surprins postura în care l-am văzut pe Chiricheş. Cât am lucrat cu el, n-a avut niciodată astfel de ieşiri. Această ipostază nu-i face cinste lui Vlad, el este, totuşi, căpitanul naţionalei României… Dar hai să nu-i luăm acuma capul, s-a întâmplat o dată. Dacă se repetă isprava, atunci e grav! Eu cred că l-a luat şi pe Chiricheş valul, s-a întâlnit cu foştii colegi, s-au luat de poveşti şi s-a pierdut numărul paharelor. Iar el, nefiind consumator, a clacat repede", ne-a declarat ieri Grigoraş, care l-a pregătit pe "Chiri" în perioada 2010- 2012, la Pandurii Tg. Jiu.

Te-ar putea interesa și: