Ponta a început să-i dea pe liberali afară de la guvernare. Trei secretari de stat PNL, demişi din funcţii: Duminică, Puţura şi Nica. VEZI replica PNL

Ponta a început să-i dea pe liberali afară de la guvernare. Trei secretari de stat PNL, demişi din funcţii: Duminică, Puţura şi Nica. VEZI replica PNL

Ştefania Duminică de la Ministerul Educaţiei Nationale (MEN), Ovidiu Putura de la Ministerul Jusţiei (MJ) şi preşedintele ANPC, Bogdan Nica şi-au pierdut astăzi posturile.

Premierul Ponta a demis astăzi trei secretari de stat liberali. Este vorba despre Ştefania Duminică de la Ministerul Educaţiei Nationale (MEN), Ovidiu Putura de la Ministerul Jusţiei (MJ) şi preşedintele ANPC, Bogdan Nica. Decizia de demitere din funcţii a celor doi secretari de stat şi a şefului ANPC a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Ordinul de eliberare a fost publicat în urma cu puţin timp, deocamdată nu se ştie care a fost motivul pentru care Bogdan Nica a fost eliberat din functie si nici cine îl va înlocui.

Ştefania Duminică a fost destituită din Ministerul Educaţiei în urma unui scandal de plagiat. Se pare că secretarul de stat a copiat integral lucrarea de masterat a unei colege care a absolvit cu patru ani înainte.

Ne puteți urmări și pe Google News

În replică, președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre a afirmat că faptele contrazic vorbele lui Victor Ponta și mâna întinsă liberalilor a însemnat decizii de demitere.

„Din păcate, faptele contrazic vorbele domnului Victor Ponta. Astăzi au fost demiși domnul Bogdan Nica, din funcția de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), și domnul Ovidiu Puțura, din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiţiei. Parcă ieri același prim-ministru spunea că toți liberalii din Guvern sunt buni și că el are mâna întinsă. Se pare că mâna întinsă a însemnat deciziile de demitere ale celor doi liberali. Pe cine să credem?", a spus Ciprian Dobre.