TREI METODE REVOLUȚIONARE pentru un corp perfect SĂNĂTOS în 2016

TREI METODE REVOLUȚIONARE pentru un corp perfect SĂNĂTOS în 2016

Perioada ianuarie-februarie este dedicată reconstrucției, tonifierei și îngrijirii corporale. Totul se întâmplă după luna decembrie care este recunoscută ca luna exceselor. Oamenii caută rezultate rapide, durabile și într-un timp scurt.

Sportul în aer liber nu mai este o opțiune în această perioadă, de altfel plimbările se reduc drastic, iar singura soluție este sportul în interior. Am aflat de la Roxana Popa, reprezentant centrului Amplifit România, care sunt metodele revoluționare pentru rezultate rapide  în 2016 ,,Vorbim de nutriție corectă, masaje și activare musculară. De aproximativ un an, EMS Training este disponibil și în România.”, spune ea.

1.ACTIVAREA MUSCULARĂ

Antrenamente de 20 de minute, într-un costum special de sport și cu impulsuri electrice, totul asistat de un antrenor. Această este descrierea standard pentru aceste tipuri de antrenament. De fapt, EMA (activarea electrică a musculaturii) este o tehnologie de vârf din domeniul EMS (stimularea electrică a musculaturii). Impulsurile bio-electrice ce sunt folosite în timpul antrenamentului pentru cotracția muschilor scheletici au efect și asupra musculaturii adânci și a musculaturii care este greu de accesat prin mișcări convenționale. În București există mai multe opțiuni pentru a practica EMS, iar prețurile unui abonament lunar (de 8 ședințe) variază între 500 și 800 de ron.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Roxana ne spune că aceste antrenamente au mai multe avantaje ,,Pe lângă economia de timp, printr-un antrenament de EMA, avem și alte beneficii: stabilirea metabolismului, pierderea în greutate, antrenamente fără presiune pe încheieturi, ligamente sau coloană vertebrală și activare directă a musculaturii, fără iritarea nervilor

 

2. MASAJELE

De asemenea, pentru  slăbire și detoxifiere a corpului, masajele sunt recomandate. Există mai multe tipuri de masaje care se pot face, dar drenajele limfatice sunt cele mai potrivite pentru detoxifiere, stimularea circulației și eliminarea celulitei. Există și masaje anticelulitice și chiar de relaxare.

Prețurile abonamentelor variază între 180 de RON și 500 de RON în funcție de numărul de masaje/lună și tipul masajului.

 

3. NUTRIȚIA

Ai nevoie de consiliere și un plan alimentar corect. Pentru a fi sigur de rezultate, este necesar să ai o dietă personalizată și atent supravegheată ,,Regulile de bază în nutriție le știm cu toții, consumul de apă, fructe și legume, alături de cărnuri slabe.Cu siguranță, orice persoană are un metabolism diferit și are nevoie de o dietă personalizată, care să-i sporească șansele în obținerea rezultatelor dorite. Personal, nu încep nicio acțiune fără antrenor personal și consiliere în materia nutriției”, încheie Roxana Popa.