Sevil Shhaideh depune jurământul la ora 17.00

Sevil Shhaideh depune jurământul la ora 17.00

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a doamnei Sevil Shhaideh în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va avea loc miercuri, la ora 17,00, la Palatul Cotroceni, Sala Unirii, informează Biroul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de numire a lui Sevil Shhaideh în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, anunţă Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Liviu Dragnea de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Decretele pentru constatarea vacantării funcţiei de ministru al Dezvoltării şi numirea unui membru al Guvernului în acest post au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a noului ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va avea loc la ora 17,00, la Palatul Cotroceni.

Noul ministru al Dezvoltării a fost propus după ce Liviu Dragnea a demisionat din această funcţie ca urmare a condamnării sale de către ÎCCJ la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", cu un termen de încercare de trei ani.