REZOLUŢIA în 4 puncte prin care PNL a decis ruperea USL | DOCUMENT

REZOLUŢIA în 4 puncte prin care PNL a decis ruperea USL | DOCUMENT

Rezoluţia adoptată de PNL, prin care s-a decis ruperea USL. Rezoluţia are patru puncte şi se numeşte ”Rezoluţie privind retragerea Partidului Naţional Liberal de la guvernare”, infomează stiripesurse.ro.

Potrivit stiripesurse.ro, care a intrat în posesia documentului, la punctul 2 al rezoluţiei se cere demisia lui Victor Ponta din funcţia de premier, iar În concluzie PNL constată ”încetarea de drept a Uniunii Social Liberale”.

  • STENOGRAME PNL. Crin Antonescu: "PSD a crezut că mergem şi în patru labe!". Planul PNL: Premier + preşedinte în 2014

"Astea sunt după părerea mea alegerile… Mă opresc aici și nu mai comentez … Propun o rezoluție foarte clară, în 4 puncte, în care să constatăm că domnul Ponta a încălcat flagrant principiile protocolui USL, refuzând sa numesca ministri propusi de PNL si așa cum au fost ei propuși de Partidul National Liberal … în aceste condiții miniștrii liberali și secretarii de stat, atât! pentru că ceilalți nu sunt numiți politic, miniștrii și secretarii de stat demisionează, cu toți, structura oficială politică a Guvenului,  PNL cere demisia primului ministru…, PNL constată că USL  și-a dat un obștesc sfârșit prin încălcarea acestor lucruri și denunță această înțelegere, în fine 4, încercăm să fim atenți la acest lucru pentru că avem niște rezoluții distrincte, că PNL sau Delegația permanentă, care are această putere între Congrese, lasă totală libertate reprezentanților săi din administrația locală de a încheia orice alianță consideră necesară pentru bunul mers al administrației locale”, a declarat Crin Antonescu, conform stenogramei şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL, din 25 februarie 2014, publicată de stiripesurse.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News