Editura Evenimentul si Capital

Raed Arafat le cere jurnaliştilor să-i găsească “foloasele”. Tolontan: "Secretarul de stat va fi chemat ca martor la DNA în dosarul Colectiv"

Raed Arafat
Autor: | | 10 Comentarii | 2110 Vizualizari

Cătălin Tolontan a vorbit în ediţia de joi a emisiunii ”XPress”, despre situaţia de la ISU Bucureşti. Jurnalistul a dezvăluit faptul că joi a fost o şedinţă foarte tensionată la sediul ISU, în care pompierii au afirmat că secretarul de stat Raed Arafat i-a trădat şi i-au cerut acestuia să demisioneze. De asemenea, Tolontan a mai precizat că secretarul de stat Raed Arafat va fi chemat ca martor la DNA în dosarul Colectiv.

”Atunci când noi cerem perfecțiunea de la un politician, de la un ales al nostru sau de la un guvernant cred că îl împingem să ne mintă, pentru că niciun om nu e perfect. Raed Arafat nu este un om perfect. Are un ego imens, îndurerat acum pentru că se simte mințit, pentru că i-a mințit, fără voia lui, spune el, pe oameni. Dar dacă stăm să ne gândim cinstit, oamenii care construiesc sisteme de le zero au încredere în sine extrem de mare, disproporționată (…) Egoul său este de întețes. Că acest ego provoacă efecte de distrugere majoră într-un sistem, sunt acuzele cărăra el le face față. Astăzi de dimineață, la ISU a fost o ședință cu scântei, pentru că Raed Arafat nu a aavut curajul să se ducă acolo, citez din pompieri. În fața a aproximativ 150 de oameni a mers doar Nicolae Cornea, inspectorul general al IGSU și subordonatul lui Raed Arafat, care s-a trezit în fața unui colectiv al pompierilor care a murmurat, a protestat și a rostit inclusiv numele  lui Raed Arafat, numindu-l un om care i-a trădat.  Ca să citez din nou o replică din ședința tumultoasă de la ISU, «a ajuns să ne judece un civil pe noi, militarii?». Așa îl văd pe Raed Arafat unii dintre ei. Alții constată că investițiile de când a venit Raed Arafat au crescut foarte mult la ISU, alții sunt că sunt foarte scumpe investițiile respective și făcute cam cu aceleași firme”,  a declarat Cătălin Tolontan pentru B1.

Secretarul de stat Raed Arafat a dorit să-şi exprime punctul de vedere în privinţa celor afirmate în cadrul emisiunii mai sus menţionate şi a postat în toiul nopţii pe pagina domniei sale de Facebook:

“Am urmărit în seară asta o emisiune la postul B1TV cu domnii Orcan şi Tolontan după ce m-a sesizat o cunoştinţă de discuţiile care aveau loc în cadrul emisiunii şi care mă priveau direct. Eram la birou şi nu obişnuiesc să urmăresc televiziunile cât sunt la birou însă am fost curios să văd şi să aud ce se discută şi nu pot să nu comentez anumite aspecte. Îmi place cum se aruncă câte o chestie pozitivă despre activitatea mea, urmată de venin şi minciuni şi speculaţii care pot pune pe oricine care nu mă cunoaşte la îndoială asupra integrităţii mele şi activatii mele. Iată câteva chestii care le-am auzit în cadrul emisiunii respective şi consider că trebuie să le clarific aici: Am înţeles că "am postaci mai ca doamna Udrea şi că nu se ştie de unde îi plătesc dar poate de la Fundaţia pentru SMURD", ţin să-l informez pe domnul Tolontan care a făcut această afirmaţie că nu am postaci, nu am nevoie de postaci şi nici nu am de unde să plătesc postaci! Banii Fundaţiei pentru SMURD nu sunt la dispoziţia mea să fac ce vreau şi nu mi permit să plătesc bani în interesul meu personal indiferent ce ar fi interesul acesta. S-a redeschis subiectul ambulanţei cu 175.000 Euro şi ţin să reamintesc că veţi găsi pe acest cont o postare care explică totul în privinţa acestei ambulanţe, care este de fapt o autospecială de categorie militară pentru multiple victime şi cu caracteristici speciale de offroad. Totodată s-a afirmat în cadrul emisiunii că firma Deltamed ar fi sponsorizat Fundaţia Pentru SMURD cu sute de mii de Euro şi rog comentatorii din emisiune să vină cu dovezile pentru că Fundaţia nu a primit astfel de sponsorizări din partea firmei respective. S-a afirmat că firma Deltamed a fost favorizată de mine şi că a câştigat toate licitaţiile ce nu este adevărat şi am mai dat explicaţii în acest sens. SMURD a fost atacat că a primit maşini BMW de la reprezentanta BMW şi nu văd unde este problema, fiind vorba de maşini utilizate în activitatea SMURD că maşini de intervenţie. BMW face astfel de acţiuni şi în Germania sponsorizând total sau parţial maşini pentru echipajele de intervenţie şi au făcut astfel de proiect şi în România şi consider că trebuie felicitaţi şi nu criticaţi! În final, pentru un necunoscător, emisiunea ar putea însemna următoarele mesaje: Nu avea încredere în Dr. Arafat că nu este o persoană integră! Nu sprijini Fundaţia pentru SMURD că vezi ce fac ăştia cu banii! Nu mai donaţi echipamente şi autospeciale către SMURD că nu e bine! ...etc. Emisiunea a mai conţinut şi alte afirmaţii interesante pe care nu am să le abordez acum însă ţin să va atrag atenţia că declaraţia mea de avere o găsiţi pe site-ul MAI şi este chiar adevărată.. Va arată ce venituri am avut şi câţi bani deţin şi dacă nu-mi găsiţi voi vreun cont ascuns pe undeva cu mulţi bani de care nu ştiu înseamnă că atât am cât este în declaraţie.

Am o casă la Mureş construită înainte de a ajunge le MS cu mult, şi am un apartament la Bucureşti cumpărat cu credit. Salariul meu, că am văzut cineva vorbind de un salariu gras pe care îl primesc, nu este nici mare nici mic şi vorbim de aprox. 5500 lei. Dacă am fost aşa de corupt şi am primit bani de la firme pe care le-am favorizat şi am primit foloase va rog să mi le găsiţi... eu nu ştiu unde sunt!”

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate