PSD Botoșani cheamă PNL să semneze pactul de neagresiune

PSD Botoșani cheamă PNL să semneze pactul de neagresiune

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, a reiterat invitaţia făcută PNL de a semna pactul de neagresiune în interiorul USL.

"Pentru noi, PSD, semnarea pactului pe care l-am propus PNL va fi un semnal atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. USL trebuie să continue. Noi, PSD, nu am renunţat niciodată la această construcţie politică atât de necesară judeţului Botoşani", a afirmat Andrei Dolineaschi, citat de Agerpres.

Liderul social-democraţilor din Botoşani le solicită liberalilor să analizeze propunerea PSD şi, în cazul în care au amendamente, să le facă.

Pactul de neagresiune a fost propus pe 9 decembrie, acesta urmând să fie în vigoare până după alegerile europarlamentare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Documentul prevede în principal evitarea atacurilor publice şi de orice natură între partidele din USL pe toată perioada de la semnarea acestuia şi până la scrutinul pentru Parlamentul European, precum şi Ținterdicţia expresă a oricăror înţelegeri sau alianţe, publice sau secrete, cu PDL, atât la nivel administrativ, cât şi în timpul campaniei electorale pentru Parlamentul European". CITIȚI ȘI:

  • Liviu Dragnea: Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. USL va rezista până când se va rupe