PERICOL DE EXPLOZIE! O cisternă cu ACETONĂ s-a RĂSTURNAT, în judeţul Bihor

PERICOL DE EXPLOZIE! O cisternă cu ACETONĂ s-a RĂSTURNAT, în judeţul Bihor

O cisternă încărcată cu acetonă s-a răsturnat în judeţul Bihor, pe DN 79, în apropiere de Leş. Traficul a fost deviat din cauza pericolului de explozie, informează Mediafax.

UPDATE. Măsurile luate la faţa locului au îndepărtat pericolul exploziei. La locul accidentului se află şi inspectorul-şef al ISU Crişana, general de brigadă Ioan Baş, precum şi prefectul Bihorului, Claudiu Pop.

''Măsurile întreprinse rapid la faţa locului au îndepărtat pericolul exploziei.(...). Nu există pericolul de explozie, tir-ul nu este în vecinătatea niciunei case, nu sunt victime, iar şoferul nu a suferit din cauza accidentului. Toate instituţiile abilitate sunt la faţa locului pentru a lua măsurile ce se cuvin în astfel de situaţie şi se încearcă să se repună autotrenul pe roţi. Circulaţia rutieră a fost blocată şi deviată pe un drum lateral, pe la Tinca,'' a precizat, pentru Agerpres, prefectul Bihorului, Claudiu Pop. Perimetru de siguranţă: 300 de metri De asemenea există pericol de intoxicaţie, iar echipele de intervenţie au delimitat un perimetru de siguranţă, pe o rază de aproximativ 300 de metri. Potrivit poliţiştilor, cisterna încărcată cu acetonă a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea carosabilului.

"O cisternă a ieşit în afara părţii carosabile şi, pentru că există pericol de explozie sau intoxicaţie, poliţiştii au blocat drumul şi au deviat circulaţia pe la Tinca, pe drumul judeţean 792 A", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, ce vizează județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea intră în vigoare la ora 15.00 și va dura până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI

Ne puteți urmări și pe Google News
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Un scandal imens zguduie piaţa asigurărilor. Nevasta vicepremierului Chiţoiu, acuzată în dosarul patronului Atlassib. Milionarul Ilie Carabulea a fost reţinut
  • Profesoara model a ajuns matroană la bordelul "Pisicile Roz"
  • Mazilirea lui Chiţoiu, amânată de intrigile din PNL

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Mari personalități din istorie și animalele lor de companie| FOTOGRAFII DE COLECȚIE
  • A fost ÎNGHEŢAT şi ţinut ASCUNS. Omul care a ieşit la lumină după ce a stat într-un FRIGIDER / GALERIE FOTO
  • Începe MAREA MIGRAŢIE de Noul An chinezesc. Milioane de oameni în mişcare | GALERIE FOTO