Editura Evenimentul si Capital

Păstrați toate bonurile fiscale! În aprilie începe marea loterie

Fondul de premiere pentru loteria din aprilie va fi de un milion de lei
Autor: | | 3 Comentarii | 1553 Vizualizari

Guvernul a aprobat, ieri, ordonanța privind Loteria Bonurilor Fiscale

Executivul a introdus, ieri, o modificare majoră – la extragere vor putea participa toate persoanele, nu doar cei care au împlinit 18 ani. Ministerul Finanțelor Publice va organiza extragerile lunar, prin intermediul Loteriei Române, începând cu luna august 2015. Însă vor exista și extrageri ocazionale, prima de acest gen fiind pe data de 13 aprilie. Clienții care nu primesc bon fiscal pot pleca cu produsul fără să plătească, a anunțat ministerul.

Cum participi - Românii trebuie doar să păstreze orice fel de bon fiscal, chiar și pe cele emise de casele de schimb valutar, cu condiția să aibă valori cuprinse între 1 și 999 de lei. Nu este nevoie ca datele acestor bonuri sa fie înscrise pe vreun site.

Ce bonuri trebuie păstrate - La extragerile lunare vor participa bonurile fiscale emise în luna anterioară. La extragerile ocazionale, Finanțele vor anunța din timp ce bonuri pot participa.

Cum se extrag bonurile câștigătoare - Vor exista două extrageri. Prima va decide ziua calendaristică câștigătoare, iar a doua suma cumpărăturilor care trebuie să fie afișată pe bon. Pentru ca bonul să poată fi câștigător, trebuie să prezinte aceste două elemente. De exemplu, dacă ziua extrasă este 25, iar valoarea 65 de lei, atunci în urma extragerii din luna august vor fi câștigătoare bonurile emise pe data de 25 iulie (luna anterioară extragerii), în valoare de 65 de lei.

Cum vor fi acordate premiile - Dacă bonul îndeplinește cumulativ condițiile privind ziua și suma extrasă în cadrul loteriei, ridicarea premiilor se va face de la orice sediu al Agenției Naționale de Administrare Fiscală din țară. Se va prezenta bonul și o copie a actului de identitate. Revendicarea premiului se va face în maxim 30 de zile de la data extragerii. Dacă termenul este depășit, premiul nu se mai acordă, iar valoarea acestuia se reportează. Valoarea premiilor individuale se stabilește prin împărțirea fondului de premiere la numărul de bonuri fiscale depuse în termen.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate