Nicolae Robu, candidatul USL pentru Timișoara a început campania electorală

Nicolae Robu, candidatul USL pentru Timișoara a început campania electorală

Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la debutul oficial al campaniei electorale, candidatul USL la primăria Timişoarei a început să îşi caute voturile cetăţenilor în forţă.

Încă de vineri au fost împărţite flyere cu poza candidatului Nicolae Robu, actualmente senator PNL de Timişoara. Mesajul liberalului : "Avem grijă de sănătatea ta" notat cu litere mari, în culrile partidului (galben cu albastru) sub siglele PSD şi PNL – PC deasupra cărora tronează sigla USL şi sloganul consacrat: "2012. Anul victoriei".

Candidatul liberal îi cheamă pe timişoreni să îşi verifice gratuit glicemia şi tensiunea, în câteva locaţii animate din Timişoara. "Vino să ne spui care sunt problemele tale de sănătate", este scris pe materialul publicitar. PNL spune că e campanie de promovare, nu campanie

Liberalii susţin că nu este vorba de campanie electorală ci de cu totul altceva. "Campania pentru îngrijirea sănătăţii, desfăşurată în Timişoara, este una de informare şi de promovare. Termenul care certifică o campanie electorală este prezenţa imperativă a solicitării votului, or pe flyere nu scrie niciunde "Votează Nicolae Robu" sau "Votează USL". Atâta timp cât nu se cere votul, este doar o campanie de promovare. USL fiind cea care o face, este normal să punem sigla. Juriştii noştri au avut grijă că nu se încalce niciun articol de lege", a declarant Alina Sabou, responsabil de Departamentul de Comunicare al PNL Timiş.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cuvântul adresat posibililor alegătiri, Robu o contrazice însă. El vorbeşte despre "condiţiile mizere" din spitale şi spune, în final că "trebuie să facem faţă acestor vremuri grele şi să punem umărul la schimbarea în bine. Până atunci , încercăm să vă ajutăm cu campanii de prevenţie". CITIȚI ȘI: