Editura Evenimentul si Capital

Navă extraterestră, sau meteorit? VIDEO. Fecioarele vor să pară tari, Vărsătorii au o zi relaxantă | Horoscopul lui Dom' Profesor

Autor: | | 0 Comentarii | 5099 Vizualizari

Pe 10 februarie s-au născut Berthold Brecht, Boris Pasternak, Mark Spitz, Robert Wagner, Victor Rebenciuc, Maria Butaciu, Anton Holban, Mihai Duţescu.

 

O notă specială pentru marele actor Victor Rebenciuc. Împlineşte 84 de ani! Să-i spunem, din toată inima: La Mulţi Ani! Sunt tare curios, dacă ar mai fi să apară la TVR, oare câte suluri de hârtie igienica ar aduce badea Victor? O sută, o mie, un camion? La loviluție a adus un singur sul!

În calendarul creştin ortodox sunt Sf. Sfinţit Mc. Haralambie şi Sf. Valentina.

10 februarie este în "Kalendar" sărbătoare mare. Așa spune doamna Antoneta Olteanu, regina mitologiei românești – așa este! Se pare că este vorba de o veche, foarte veche sărbătoare a Morţii cum mai sunt prin America Latină. Nu ştiu dacă din fondul indo-european, sau de la romanii cei cu "braţe tari"!

Stră-strămoşii noştri se rugau în această zi de 10 februarie să fie sănătoşi şi să nu moară în anul care urma să se scurgă, începea un nou ciclu agricol, pastoral, vânătoresc!

Peste calendarul păgân, adică ţărănesc, s-a aşternut calendarul creştin care pomeneşte pe Sfântul Sfinţit Mc. Haralambie. Sfântul este închipuit ca un schelet. El umblă cu o coasă şi seceră la omenire şi, dacă nu-i ţii ziua, îţi retează zilele cu coasa! (Th.Speranţia).

Cred că nu mai trebuie să menţionez că simbolistica sheletului cu coasă, ca reprezentare a Morţii, este larg răspândită printre culturile diverselor popoare. De exemplu, lama XIII din Tarotul de Marseille, Moartea, este simbolizată printr-un schelet cu o coasă.

Patron al ciumei şi al tuturor bolilor grave Sf. Haralambie este binevoitor cu oamenii. El a prins toate ciumele şi bolile de păr şi le ţine bine. Să notăm că în mod misogin, dar probabil istoric, toate belele din lume erau de gen feminin! Dar diavoliţele de boli se zbat şi se răsucesc, aşa că Sfântul mai pierde câte una în lume. Pentru că nu se poate duce după ea, doar le ţine pe celelalte belele, el fluieră într-un fel anume, după Lupul Şchiop.

Lupul vine şi Sfântul îi spune care boală a dat în lume. Lupul – lup, şi şchiop pe deasupra. Miroase, adulmecă, se scarpină, se uită lung, cheamă pe ceilalţi Filipi în ajutor, dar până la urmă, după un timp în care ”ciuma” îşi face de cap, tot prinde nevoia de boală şi o aduce înapoi la Sfântul Haralambie. Până acum Lupul Şchiop nu a dat greş niciodată. Un sistem perfect contra epidemiilor!

Aici ar fi cazul să vorbesc despre vaccinuri. Am citit un studiu  revelator, excepțional, de la Harvard. Dar, am altceva care mă obsedează, ceva mai important. Să vă spun până nu i se pierde urma.

Pe scurt, luni dimineața foarte devreme, la ora locală 01:25 (ora este luată de pe camera de supraveghere a poliției) un meteor a luminat cerul Nord-Vestului Statelor Unite și s-a prăbușit, probabil, în nordul lacului Michigan. Vezi VIDEO:

 

 

 

 

 

American Meteor Society a primit peste patru sute de rapoarte de observații, cel mai la Vest în Nebraska, iar cel mai la Est punct, în New York. L-au notat ca fiind meteorul 454-2017, unul dintre cei mai mari și mai luminoși semnalați. Pentru că a parcurs cerul unor regiuni aglomerate există multe înregistrări video și fotografii.

Au apărut și specialiștii. Michael Hankey de la American Meteor Society a spus că, deobicei, nu au atâtea observații. De data aceasta:  “There were just a ton of videos. That was unique.”

Marc D. Fries, de la NASA a declarat că obiectul a fost urmărit pe mai multe radare și că s-a determinat punctul geografic al impactului. Philipp R. Heck, un cercetător de la Field Museum of Natural History din Chicago a declarat că sunt sute de meteoriți, poate de acest fel pe fundul Lacului Michigan. “Good luck finding that,” a mai adăugat.

Dacă ar fi fost numai aceste lucruri, toată lumea ar fi spus că a fost un spectacol drăguț și hai acasă să mâncăm o pizza. Dar conspiraționiștii nu dorm niciodată - teoria conspirației, și-a făcut, imediat apariția!

Ei spun că miercuri dimineața în Nordul lacului Michigan, în locul presupus al impactului obiectului, a fost multă mișcare. Helicoptere fără însemne, mașini negre, camioane cu numere de Virginia, ba chiar și un minisubmarin. Au făcut videouri și fotografii, sigur că da, oricine are un smart, sau o tabletă cu el, dar toate înregistrările au fost bruiate, nimic nu s-a văzut la reluare, doar un ecran cu punctișoare. Așa că avem doar declarațiile lor, ”cross my heart and hope to die”. Și că și aceste declarații au fost șterse de pe YouTube. Măi, măi, prea multe ștergeri, pentru un obiect văzut de toată lumea. Și ce a văzut lumea? Un obiect VERDE, foarte luminos, care emitea frecvențe foarte joase și care se pare că a FRÂNAT în ultima parte a traiectoriei. Un om de știință ar spune că este efectul atmosferei dense, conspiraționiștii cred altceva. A propos de traiectorie, tot cei de la NASA spun că obiectul poate proveni din centura de asteroizi, dar că a avut unghiul optim de intrare în atmosfera Pământului. A propos, ați văzut filmul ”Green Lantern”?

Oops, centura de asteroizi, unde se luptă extratereștrii pentru drepturile de exploatare! Și ca lucrurile să fie și mai complicate, în aceste zile o cometă VERDE este în punctul cel mai apropiat de Pământ. Adică foarte, foarte departe.

Totuși, susțin conspiraționiștii, dacă cometa nu este cometă, ci un mothership, acum ar fi fost fereastra ca să trimeată o navetă de explorare pe Pământ. Am încredere în domniile voastre așa că o să vă spun secretul secretelor conspiraționiștilor. Elon Musk experimentează, cu mult insucces, deocamdată, motorul motoarelor cosmice, MOTORUL MEZONIC. Cele câteva secunde cât a funcționat, înainte să facă o formidabilă explozie, jetul motorului avea o superbă culoare VERDE. Nimic nu interzice altor civilizații aflate la mii sau milioane de ani lumină să fi avut succes cu motorul mezonic. Teoretic este singurul motor care furnizează o accelerație mare constantă, consumă mai nimic, este singurul motor care este bănuit că poate propulsa o navă cu o viteză mai mare ca a luminii. Ei, probleme științifico-fantastice dar care pun mințile la muncă!

Să ne imaginăm ca mâine să ne trezim cu un mothership mare cât o zi de post deasupra Bucureștilor și cu o delegație de extratereștrii care declară: ”Am venit în pace. Duceți-ne la liderul vostru! Oops, este Herr Johannis? Scuzați, pardon, bonjur!” Și pleacă de unde au venit. Și uite așa Herr Johannis salvează omenirea de invazia extratereștrilor VERZI! Sau să vorbim cu micuții verzi să-l ia cu ei pe Herr Johannis? Să-i învețe fizică și teoria loviturilor de stat și guvern, poate ei nu au stat și guvern. Acum să nu credeți că am ceva de împărțit cu Herr Johannis. Este un om admirabil, dar nu are umor. Niciun neamț, se pare, că nu are umor, de aceea au făcut filozofia marxistă și două războaie mondiale!

Dacă tot suntem la omuleții verzi, o să caut ceva pe subiect în filmoteca mea. Dacă nu găsesc, ceea ce m-ar mira, o să mă uit la NCIS, este serialul pe care-l consider cel mai bun, în genul lui. Sunt blocat în zăpada de un metru și îmi place foarte mult starea aceasta de asediu. Nu mai circulă mașini și este liniște și pace, ca după cel de al treilea război mondial! O să mă duc în pivniță să mai iau mere, pe care le împart cu aricii Ahile și Agamemnon, dar și cu niște șorecuți gri de pădure, alungați de iarna grea, le dau și lor, este loc pentru toată lumea în pustnicia mea, un proverb oriental spune că un sărac poate hrăni o mie de guri. Este adevărat, pot depune mărturie, pentru că nu este vorba de puterea financiară, ci de capacitatea de a dărui.

Apoi o să vorbesc ceva cu Vineri, în vis, este deocamdată secret, dar nu mult timp, pentru că mâine este, în definitiv, o altă zi!

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate