Editura Evenimentul si Capital

MISA, Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut, EDUCA yoghinii prin ORGII inspirate din FILMELE CU ADULŢI l Foto cu Gregorian Bivolaru ÎN ACŢIUNE

Gregorian Bivolaru
Autor: | | 5 Comentarii | 11829 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a înfiinţată ca asociaţie non-profit prin Hotărârea judecătorească din 23 ianuarie 1990 pronunţată de Judecătoria Sector 1 Bucureşti şi teoretic avea caracter socio-profesional, filosofic şi educativ.

De asemenea, MISA îşi propunea ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea cunoştinţelor şi practicilor Yoga. Liderul mişcării, cel denumit drept “profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, înzestrat cu multe cunoştinţe pe care pe drept cuvânt le putem numi enciclopedice, cu o bogată experienţă practică şi un veritabil talent pedagogic”, avea metodele lui pentru atingerea obiectivelor menţionate mai sus.

Una dintre acestea, sugestivă pentru atmosfera din jurul şi din interiorul MISA, a fost subiectul unui articol în ziarul Tinerama, în anul 1993. În articol apare Bivolaru a în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu o tânără cursantă MISA. Imaginea era folosită ca material didactic pentru ucenici.

Minutul de aur al lui Bivolaru. MILIOANE DE ROMÂNI l-au văzut pe Guru cum s-a BRANŞAT LA SFERELE INFINITE DE FORŢE l Video halucinant

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate