Editura Evenimentul si Capital

IMOBILIARE: Unde găsești chirii de 150 de euro în București

Autor: | | 0 Comentarii | 651 Vizualizari

În cele mai mari orașe din țară chiriile pornesc de la 125 de euro pe lună pentru o garsonieră în Brașov, de la 150 de euro lunar pentru un apartament cu două camere din București și de la 180 de euro pe lună pentru un apartament cu trei camere din Timișoara, potrivit portalului imobiliare.ro. Portalul a lansat online un târg de chirii, ce se va derula la adresa http://www.imobiliare.ro/targuldechirii, în perioada 27 august - 30 septembrie.

Oferta târgului cuprinde, în momentul lansării, peste 12.000 de garsoniere și apartamente cu două, respective trei camere scoase la închiriat în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Timișoara şi Iași. În plus, studenții pot selecta proprietăți în funcție de distanța față de universitate. Prețuri mai mici în București decât în unele orașe din țară

În zona Basarabia, o garsonieră nemobilată are un preț cerut de 150 de euro pe lună – aceasta dispune de o suprafață de 35 de metri pătrați utili și este situată la ultimul etaj al unui bloc cu opt nivele, construit în anul 1991. Proprietarul unei garsoniere complet mobilate și utilate din zona Rahova–Mărgeanului solicită suma de 180 de euro pe lună; situată la etajul patru din opt al unui bloc din 1984, locuința are 40 de metri pătrați utili. În zona Cora Pantelimon, un apartament bicameral este disponibil spre închiriere, nemobilat, în schimbul a 150 de euro pe lună; amplasat la etajul opt din zece al unui bloc din 1978, acesta are o suprafață de 50 de metri pătrați utili. În zona Titan–1 Decembrie 1918, o locuință similară ca suprafață și etaj, dar mobilată și utilată, are o valoare de listare de 200 de euro pe lună.   Tot de la 200 de euro pe lună pornesc prețurile pe segmentul apartamentelor cu trei camere. Cu atât poate fi închiriată, în zona Pantelimon, o unitate locativă de 60 de metri pătrați utili, nemobilată, situată la etajul șapte din zece al unui bloc construit înainte de 1990. În Vitan, o locuință de 55 de metri pătrați utili, situată la parterul unui bloc cu patru etaje, are un preț cerut de 230 de euro pe lună; construită în 1975, aceasta este complet mobilată și utilată. Timișoara: chirie de 180 de euro pentru un apartament cu trei camere În zona Complex Studențesc, o garsonieră la casă, mobilată și utilată, poate fi închiriată cu 150 de euro pe lună; locuința are 45 de metri pătrați utili, bucătărie și baie proprii și beneficiază de acces la o curte comună. În zona centrală a orașului, în apropiere de Piața Operei, o locuință bicamerală de 42 de metri pătrați utili este listată pe Imobiliare.ro la un preț de 200 de euro pe lună; aceasta este complet mobilată și utilată și face parte dintr-o clădire istorică. În zona Mircea Cel Bătrân–Cetății, proprietarul unui apartament cu trei camere, construit în 1980, solicită circa 180 de euro pe lună (echivalentul a 800 de RON pe lună); amplasată la etajul patru din patru, locuința este mobilată și are o suprafață utilă de 64 de metri pătrați.

Brașov: chirii de la 125 de euro În orașul de la poalele Tâmpei, zona Uzina 2, o garsonieră nemobilată, cu centrală proprie, poate fi închiriată cu 125 de euro pe lună; aceasta este situată la parterul unui bloc cu patru etaje și are o suprafață de 24 de metri pătrați utili. Pe segmentul apartamentelor cu două camere, pretențiile proprietarilor încep de 170-180 de euro pe lună. Acesta din urmă este prețul cerut pentru o locuință de 49 de metri pătrați utili din zona Astra, situată la etajul doi din patru al unui bloc vechi. În zona Blumana, un apartament cu trei camere, la casă, poate fi închiriat cu 200 de euro pe lună, pentru o suprafață de 45 de metri pătrați utili. Cu doar 20 de euro mai mult, chiriașii pot opta însă pentru o locuință nou-construită din cadrul ansamblului rezidențial Avantgarden 3 – aceasta este nemobilată și dispune de 70 de metri pătrați utili.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate