Editura Evenimentul si Capital

Poliana Cristescu, fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, în conducerea Studiourilor MediaPro

Autor: | | 2 Comentarii | 14135 Vizualizari

Poliana Cristescu va fi unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al Studiourilor din Buftea, cumpărate de către producătorul Bobby Păunescu

Poliana Cristescu va conduce alături de producătorul american de la Hollywood, Donald Kushner, Studiourile MediaPro de la Buftea. Mandatul va fi valabil până în toamna anului 2019, potrivit www.romaniatv.net.

Noul consiliu de administraţie al Studiourilor din Buftea, cumpărate la sfârșitul anului trecut de către producătorul Bobby Păunescu, va fi format din patru membri, printre care şi Poliana Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu. Lituanianul Aleksandras Cesnavicius, numit, în 2013, director general al Pro TV, companie deținută de Central European Media Enterprises, se va retrage din Consiliu. În același timp, Studiourile Media Pro își vor schimba denumirea în "Bucharest Film Studios". Studiourile Media Pro sunt cele mai mari din Europa Centrală și de Est, cu 19 studiouri întinse pe 40 hectare de teren.

Adunare generală pe 16 februarie

Consiliul de Administrație al Societății Studiourile Media Pro SA convoacă adunarea generală a asociaților pentru data de 16 februarie 2016 la care ordinea de zi va fi:
- luarea la cunoștință a demisiei lui Aleksandras Cesnavicius și Attila Toth din funcțiile de administrator deținute în cadrul consiliului de Administrație începând cu data de 17 octombrie 2015; - numirea unui nou Consiliu de Administrație, pentru un mandat de patru ani, ca urmare a demisiei celor doi, începând cu data de 17 octombrie 2015, precum și stabilirea puterilor acordate membrilor CA.

La data convocării adunării propunerile pentru cei trei membri ai CA sunt următoarele:

- Kushner Donald Stanley, cetățean american, nascut în 1945; - Cristescu Poliana-Daniela-Luminița, cetățean român; - Cojocaru Viorica, cetățean român; - Bălan Ion, cetățean român.

Poliana Cristescu este împuternicită să semneze contractele de împrumut și contractele de garantare aferente ale societății.

În aceeași adunare generală se va aproba schimbarea siglei și a logo-ului societății. Noua denumire a societății va fi Bucharest Film Studios SA, anunţă Ziua de Constanta. Cine este Poliana Cristescu Fosta soţie a lui Nicu Ceauşescu, mezinul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, a condus Consiliului Național al Pionierilor. Căsnicia cu Nicu Ceauşescu a durat doar un an şi jumătate. După divorț, Poliana Cristescu a continuat să aibă o relație apropiată cu Elena Ceaușescu. Poliana Cristescu a lucrat în consultanta si PR la Publisis Consult SRL (asociat unic).

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate