Editura Evenimentul si Capital

EXLUSIV STENOGRAME INCREDIBILE. Director arestat pentru CORUPȚIE, despre doi inspectori CINSTIȚI: "Am nişte retardaţi pe care nu-i pot ţine în frâu.". Prefectul, către ”retardați”: ”Vreau să vă daţi toţi demisia şi vă dau afară!"

14-06/rares-pop_3-465x390
Autor: | | 36 Comentarii | 6518 Vizualizari

La sediul DNA, au continuat în forţă, audierile în dosarul de corupţie în care a fost arestat directorul regional al ISCTR Cluj, liberalul Rareş Pop (foto sus), poreclit "Lordul". În faţa sediului DNA au fost parcate, două maşini ale ISCTR, care au venit la Cluj cu inspectorii de trafic asupra cărora s-au făcut presiuni. Evenimentul Zilei continuă să publice alte stenograme din dosarul de corupţie care se referă la Rareş Pop. În aceste stenograme apare şi numele prefectului de Alba, Gheorghe Feneşer.

Directorul regional al ISCTR Rareş Pop este acuzat de procurorii DNA că a dispus revocarea din funcţie a inspectorului coordonator al ISCTR Alba, Călin Corodea, deoarece doi inspectori de la această instituţie au amendat cu suma de 9.000 de lei, Şcoala Generală din Bistra, judeţul Alba. Cei doi inspectori au aplicat o sancţiune contravenţională deoarece microbuzul şcolar cu care elevii erau transportaţi la o şcoală din Alba Iulia, nu avea tahograf. Din discuţiile purtate de Rareş Pop, rezultă că scandalul a ajuns la ministrul Educaţiei şi la prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer, care ar fi cerut ca toţi inspectorii de la ISCTR Alba să fie daţi afară.

Pop: "Am nişte retardaţi pe care nu-i pot ţine în frâu..."

Într-o discuţie telefonică purtată de directorul regional al ISCTR Rareş Pop şi inspectorul coordonator al ISCTR Cluj, Claudiu Crişan, rezultă că prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer i-a solicitat, şefului de la Alba, un raport scris "cu situaţia penibilă" în care a fost pusă şcoala din Bistra. În această discuţie, Pop îi descrie lui Crişan o discuţie avută cu şeful ISCTR Alba, Călin Corodea, despre situaţia creată dar şi despre o alta, din trecut, când aceiaşi doi inspectori au aplicat legea de data asta cu maşinile Teatrului Român de Comedie.

Discuţie înregistrată în data de 27 martie 2014.

Pop: S-o dus băieţii, i-o ... o amendă. L-o sunat prefectul acuma seara şi o zis: "până mâine vreau un raport scris, şi vreau să vă daţi toţi demisia şi vă dau afară..." Crişan: Prefectu? Pop: Prefectu de Alba. Crişan: Ce proşti îs, mă! Pop: Şi prefectu, Clau, îi de la PC. Crişan: Ce tâmpit îi, mă! Pop: Şi că: "io îmi bag ... că băieţii o aplicat legea, că io fac raport acuma, un raport şi să ţi-l trimit ţie spre aprobat". "Bă mie nu îmi faci niciun raport. Te duci mâine dimineaţă la prefect şi-i spui: domnu prefect îmi cer scuze că am nişte retardaţi pe care nu-i pot ţine în frâu...". Crişan: Ce prost îi, mă! Pop: ... şi nişte tâmpiţi. "Da ce să îi spun? Că am vorbit cu inspectoru şef teritorial şi o zis să nu fac raport?" Zic, "mă ... pe mine nu mă băga". Crişan: Extraordinar ce tâmpit îi! Pop: Deci io, mâine, o să aflu numărul prefectului de la Alba şi o să-l sun ... Crişan: Chiar te rog. Chiar te rog frumos. Pop: Şi-o să-i spun "domn prefect, ăştia-s nişte retardaţi şi nişte cretini, şi io le-am spus să-şi vadă de ... lor, da ei îs profesionişti". Zic: "nu-i prima dată când boul ăla de Rusu şi de cretinu ălalalt s-o dus, o lăsat Teatru Român de Comedie care a venit la un spectacol caritabil ..." Crişan: Da. Pop: ... i-o lăsat în drum şi le-o suspendat dreptu de utilizare pentru şase luni.

"O să facă trafic profesionist la Sălaj"

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate