Editura Evenimentul si Capital

Director RADET: "Situaia alimentării cu căldură va reveni la normal miercuri dimineață"

Câteva cartiere au rămas fără căldură
Autor: | | 1 Comentarii | 394 Vizualizari

Situaţia alimentării cu căldură se ameliorează şi va reveni la normal de miercuri dimineaţa pentru abonaţii din cartierele bucureştene Militari şi Drumul Taberei. Anunțul a fost făcut de Marian Agiu, directorul general adjunct al RADET București.

"Situaţia alimentării cu căldură se ameliorează din această seară şi va reveni la normal din dimineaţa zilei de 6 ianuarie pentru abonaţii din cartierele Militari şi Drumul Taberei. De către RADET Bucureşti au fost întreprinse numeroase intervenţii la ELCEN în perioada acestor zile pentru a ni se furniza din CET Vest parametrii solicitaţi", a spus Agiu, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, RADET Bucureşti nu a avut avarii în reţeaua primară în perioada 31 decembrie 2015 - 5 ianuarie 2016.

"Faptul că abonaţii noştri au în apartamentele din imobilele alimentate de noi temperaturi cu 5, 6 sau 7 grade Celsius mai mici decât este normal pentru această perioadă, în care temperaturile exterioare sunt cuprinse între -2 şi -10 grade Celsius, este cauzat de faptul că ELCEN ne furnizează agentul termic la parametri mai scăzuţi cu 10% faţă de cerinţele noastre în aria pe care o alimentăm din CET Vest, adică în cartierele Drumul Taberei şi Militari. Menţionez că RADET Bucureşti nu a fost informat că în CET Vest sunt sau au fost probleme tehnice în această perioadă. Pentru a asigura cu căldură abonaţii noştri din dimineaţa zilei de 4 ianuarie am micşorat aria deservită de CET Vest, fapt ce a făcut să crească puţin temperaturile din apartamente", a mai completat Agiu.

RADET a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că furnizarea încălzirii şi a apei calde de consum către mai multe blocuri din sectorul 6 s-a efectuat cu dificultate, din cauza parametrilor scăzuţi ai agentului termic livrat de SC Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) din CET Vest.

Zonele afectate au fost: cartierul Drumul Taberei, în perimetrul străzilor Vasile Milea, Timişoara, Sibiu, 1 Mai şi Braşov, respectiv cartierul Militari, în perimetrul străzilor Iuliu Maniu, Virtuţii, Veteranilor şi Politehnicii.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate