CREATURA filmată pe tot mapamondul. Dovezi că MONSTRUL există? / VIDEO

CREATURA filmată pe tot mapamondul. Dovezi că MONSTRUL există? / VIDEO

„În majoritatea filmărilor apare doar câteva secunde şi întotdeauna fuge atunci când vede aparatul foto sau camera de filmat”...

Este considerat unul dintre cele mai mari mistere ale lumii şi este căutat de mult timp: Bigfoot, Yeti sau Sasquatch. Numărul imaginilor în care apare este de ordinul zecilor, după cum nota listverse.com. Mostre de ADN, fotografii şi imagini cu diverse creaturi ce se credeau a fi Bigfoot, toate au fost strânse şi analizate pentru a demonstra ca Yeti nu este doar o legendă.

În căutarea lui

Numeroase organizaţii au încercat să demonstreze ştiinţific, de-a lungul timpului existenţa lui Bigfoot. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, numărul imaginilor în care se presupune că ar apărea Bigfoot a crescut considerabil. Specialiştii în domeniu au trecut în revistă unele apariţii mai „importante” ale lui Bigfoot. Astfel, în 1967 doi americani au pornit în căutarea lui Bigfoot după ce li s-a spus că fusese văzut lângă o pădure din California. Aceştia au surprins pe camera video ceva ce aducea cu celebra creatură. În iulie 2000, în nord vestul Californiei, un grup de alpinişti ar fi dat de urma creaturii. În 2008, în estul Texasului, Christopher Noel, un pasionat al legendei Bigfoot, spune că a surprins cu ajutorul unei camere cu infraroşu creatura. Semăna perfect În 2009, la graniţa dintre Slovacia şi Polonia, un alpinist a filmat o creatură care ar fi semanat perfect cu Yeti. În ianuarie 2011, o familie din Utah a postat pe YouTube un video în care spun că apare celebrul Yeti. În 2013, reţeaua de televiziune Spike anunţa că oferă o recompensă de 10 milioane de dolari celui care va demonstra clar existenţa lui Bigfoot, cu ocazia lansarii unui reality show despre căutarea acestei creaturi misterioase.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="//www.youtube.com/embed/lOxuRIfFs0w" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>