Circ "la preţ de criză"

Circ "la preţ de criză"

Pentru a atrage câţi mai mulţi spectatori la premieră, circul "Safari" a pus în vânzare bilete la 10 lei, adică o treime din preţul intreg.

În mod normal, copiii plătesc 20 de lei pentrua-i vedea pe aruncătorii de flăcări sau pe acrobaţi. Spectatorii au primit fluturaşi pe care îi pot oferi cunoştinţelor. Pe baza acestora, îşi pot procura un bilet gratis la un bilet cumpărat. Oferta este valabilă numai pentru copii, pentru a putea da posibilitatea părinţilor cu venituri modeste să-i ducă pe micuţi la circ. Prichindeii, vrăjiţi de grădina zoologică a circului

Grădina zoologică adusă de circarii din Ungaria pe asfaltul încins din parcarea centrului comercial "Era Shopping Park" atrage zilnic zeci de copii curioşi. Micuţii nu se mai lasă duşi acasă până ce nu sunt lăsaţi să vadă animalele, îi asaltează pe îngrijitori cu întrebări şi până la urmă îşi conving părinţii să ia bilete la circ.

Cămilele, leii, elefanţii, iacii, hipopotamul şi poneii sunt vedetele numerelor de dresură din spectacol. Oamenii pe catalige, aruncătorul de flăcări, jonglerii, acrobaţii şi domniţele piraţilor din Caraibe sau cadânele şeicilor ţin publicul în priză timp de două ore.

Ne puteți urmări și pe Google News

În pauza de un sfert de oră, circarii nu pierd ocazia de a-i invita pe spectatori să se pozeze cu animalele în schimbul sumei de 20 de lei. Pentru o vizită la menajeria circului se mai plătesc 5 lei. Copiii au ocazia să se împrietenească cu poneii în timpul unui scurt tur de sală care costă tot 5 lei.

Circul va sta în oraş până pe 30 august. De luni şi până vineri spectacolul începe la ora 20.00 iar sâmbăta şi duminica vor fi câte două reprezentaţii, la ora 17.00 şi ora 20.00.