Cadourile de care te îndrăgosteşti şi care dăunează grav plictiselii!

Cadourile de care te îndrăgosteşti şi care dăunează grav plictiselii!

„Viaţa e prea frumoasă ca să fie plictisitoare. Există pe lumea aceasta lucruri care au capacitatea de a aminti acest adevăr”.

Cuvintele îi aparţin Angelei Stan, specialist în cadouri Mindblower. „Chiar şi în cele mai banale lucruri poţi găsi o umbră de umor, fantezie şi inedit”, mai spune ea.  

Mindblower.ro reprezintă „un concept” pe piaţa românească de cadouri. Dovedind că darurile romantice, creative, amuzante pot depăşi barierele unui simplu site de cadouri.   

Idei ingenioase

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am învăţat că un cadou aduce satisfacţie atât celui care îl primeşte, dar şi celui care îl oferă. Obiectele inedite creează încântare şi un grad de certitudine mai mare că vei surprinde, că nu vei greşi, că este unic. Te bucură, te destind, deschid comunicarea şi aduc satisfacţie imediată”. „Nebunia” Mindblower a început de Ziua Îndrăgostiţilor, a continuat de 1 martie şi 8 martie, va continua şi de Paşte şi cu siguranţă va ţine de câte ori vor dori românii să dăruiască. „După ce au fost epuizate toate opţiunile de daruri...la prima mână, precum parfumuri, portofele, curele, eşarfe, a venit timpul ideilor ingenioase aplicate unor obiecte destul de practice. Pe acest concept ne bazăm când alegem produsele pentru site”, mai spune Angela Stan. „Nebunia” Mindblower a început de Ziua Îndrăgostiţilor, a continuat de 1 martie şi 8 martie, va continua şi de Paşte şi cu siguranţă va ţine de câte ori vor dori românii să dăruiască obiecte cu umor, care dăunează grav plictiselii! Sau, pur şi simplu, obiecte surprinzătoare.