Editura Evenimentul si Capital

Astrologii stabilesc guvernul în Bulgaria. Racii au o perioadă favorabilă, Balanțele sunt la o răscruce

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 3979 Vizualizari

În Bulgaria, doi astrologi, cu poziții politice importante, îl sfătuiesc pe primul ministru, Boiko Borisov. Media din Sofia spune că anunțarea compoziției guvernului a fost amânată după 3 mai, pentru că atunci au indicat astrologii că ar fi o perioadă favorabilă.

HOROSCOP Pe 26 aprilie s-au născut împăratul Marc Aureliu, Eugene Delacroix, Michel Fokine, Charles F. Richter, Rudolf Hess, Alfred Krupp, A.E. van Vogt, Ştefan Augustin Doinaş, Adriana Trandafir.

Pe 26 aprilie, în calendarul creștin-ortodox fix sunt Sfinții: Vasile din Amasia, Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă). Dezlegare la pește, o să-mi fac salata finlandeză. Nimic în ”Kalendar”.

HOROSCOP Evenimentul Zilei din 26 aprilie 1986 a fost explozia de la centrala atomoelectrică de la Cernobîl, din Ucraina. Dezastrul a fost imens, cu foarte multe pierderi de vieți omenești, atunci și în timp, radioactivitatea afectând până și oile din Țara Galilor. Sursă ”Book of Days” pagina 214.

Dragi lupi, padawani și hobbiți am primit, în timp real, un articol EURANET scris de Georgi Gotev și tradus de Marion Candau. Este extrem de interesant și așa îmi explic unele reacții de pe Dimineața Astrologilor.

Primul ministru bulgar, Boiko Borisov, a amânat anunțarea compoziției guvernului pentru data, probabilă, de 4 mai.

Premierul bulgar, fost general, căruia i se spune cu admirație ”Colosul” după prezența sa impozantă, a anunțat că va menține vechea structura a consiliului de miniștri, cu patru viceprim-miniștri și 17 miniștri.

Krasimir Karakacianov și Valeri Simeonov, doi din liderii celor trei partide naționaliste din coaliția „Patrioții uniți”, vor fi viceprim-miniștri. Spre nemulțumirea unor cercuri străine reacționare, primul va prelua cel mai probabil și ministerul apărării, iar al doilea ministerul energiei.

După media bulgărească, anunțul compoziției noului cabinet a fost amânată după 3 mai la sfaturile astrologilor lui Boiko Borisov.

Media din Sofia menționează numele a doi astrologi, care sunt ”la vedere”. Svetoslav Spasov, un bărbat bine, cu mustăți și barbișon de Mefisto, are 44 de ani, absolvent de istorie și relații internaționale, cu multe studii militare și activități diplomatice. În prezent este la post diplomatic, la Viena, reprezentând țara sa cu brio la ONU și OSCE. Spasov poate fi considerat echivalentul lui Alexandr Buzinov, căpitanul de rangul I, în prezent astrologul Kremlinului și personal, al lui Vladimir Vladimirovici Putin. Probabil că trimite sfaturile sale, bazate pe calcule și interpretări astrologice prin curierul diplomatic. Emailul său a fost spart, nu conține nimic interesant. Svetoslav Spasov are o diplomă din Marea Britanie de la prestigioasa ”Astrological Lodge of London” și, se pare, că fiind o Fecioară prudentă și cu geniul detaliului, are talent la astrologie.

Cel de al doilea astrolog este o astroloagă. Ekaterina Zaharieva, fost ministru al Justiției și cu șanse mari să devină comisar UE, din partea Bulgariei. Este o femeie frumoasă și deșteaptă, cu o figură spiritualizată, la cei 41 de ani ai săi, are deja o carieră de succes bazată și pe folosirea permanentă a astrologiei. Este autodidactă, nu a studiat la o școală sau cu un maestru, astrologia, spiritul ei de Leoaică, semn de foc, este bine echilibrat de prudența lui Svetoslav Spasov.

Boiko Borisov a declarat, în public, că Ekaterina Zaharieva i-a fost consilier astrologic în cursul campaniei prezidențiale, în septembrie trecut. A pierdut alegerile, dar nu cred că din cauza astrologiei!

În Bulgaria, astrologia, științele secrete și ezoterismul nu sunt o noutate în politica înaltă. De exemplu, Regele Boris al III-lea, care a domnit în Bulgaria din 1918 și până la săvârșirea sa din această viață, în anul 1943 – a fost un fervent adept al lui Peter Deunov, mai cunoscut ca Beins Douno, un filosof mistic și guru, care a dezvoltat și practicat o formă de creștinism ezoteric.

În epoca războiului rece, Liudmila Jivkova, influenta fiică a lui Teodor Jivkov, care a condus Republica Populară Bulgaria timp de 33 de ani, a practicat meditația transcedentală și hatha yoga. A permis publicarea în limba bulgară a mai multor tratate de ocultism și misticism religios. Ea a fost, mult timp, ministru la cultură. Și acum mai am în bibliotecă volume de astrologie și de istorie creștină, de exemplu despre uitata sectă a bogumililor, cărți scrise în limba bulgară.

Vedeți, dragi lupi, padawani și hobbiți, cred că în privința spiritualității și a spiritualizării suntem muuuult în urma bulgarilor. Și nu cred că este vorba de o antenă rotundă cu care să-i prindem cum făceam acum patruzeci de ani. Este vorba de ceva mai profund, din nefericire.

Sursele din Sofia spun că și componența guvernului bulgăresc a fost verificată astrologic, dacă există compatibilități sau aversități, la cine, unde și cum, ca primul ministru să armonizeze relațiile.

Tot teoria conspirației spune că totul a fost foarte bine regizat astrologic, deoarece pe 4 mai guvernul bulgar ar fi trebuit să dea un răspuns în ceea ce privește poziția în afacerea Gazprom. Să ne amintim că pe 1 ianuarie 2018 Bulgaria preia președenția UE.

Cei doi astrologi bulgari, Ekaterina Zaharieva și Svetoslav Spasov au cerut intrarea pe Dimineața Astrologilor, ca să beneficieze de imensul suport oferit de astrologi influenți din peste o sută de țări. Nu au fost primiți, cu o largă majoritate, din cauza apartenței la politic, eu nu am participat la vot. Când este un vot, ești avertizat mereu, din oră în ora, cu 24 de ore înainte. La momentul votului îți apar trei butoane mari: Da, NU, Abținere și un ceas care măsoară 60 de secunde. Dacă nu votezi în cele 60 de secunde înseamnă că nu ai vrut, sau nu ai putut, să participi la vot. Vedeți, puterea Dimineții Astrologilor a devenit impresionantă, după ce a reieșit că frăția l-a sprijinit pe Donald Trump.

De exemplu, dacă subsemnatul declară o, sau, un astrolog dinafara Diminețiipersona non grata” toți astrologii din frăție sunt obligați să ia atitudine, în presă, plătind articole defăimătoare și atacând clienții sau media unde apare cu oferte care nu se pot refuza. S-a întâmplat o singură dată, cu un astrolog brazilian, declarat șarlatan. Au sărit toți la gâtul lui, săracul om a trebuit să se facă șofer de camion - cu astrologia era terminat. Nu am participat la linșaj, am spus că pustnicia și sărăcia, lipsa totală de mijloace, mă împiedică să iau măsuri, ceea ce este total adervărat.

Eu mă bucur de o poziție specială în Dimineața Astrologilor din cauza pustniciei și a faptului că nu fac horoscoape personale contra cost, nu fac deloc, și a prieteniei cu regretatul Jonathan Cainer. De aceea am DOUĂ voturi în plen, săracul polonez pe care-l reprezentam a plecat să studieze stelele de aproape, dar Dimineața Astrologilor a hotărât să-mi păstrez cel de al doilea vot în memoria prietenului meu polonez și a lui Jonathan Cainer. Păi, fac TREI voturi, am obiectat eu! Toată lumea a râs și am rămas cu DOUĂ voturi. Nici nu știți cât contează când sunt puțini votanți!

Cred că o să văd un serial vechi, vechi, l-am descărcat de pe archive.org. UFO, un serial cu farfurii zburătoare și fete sexy. Dar ceea ce mă interesează sunt figurile serioase și concentrate din timpul războiului rece. De ce acum nu mai zâmbește nimeni, s-a întors războiul rece care poate deveni... cald?

Nu fiți leneși, răspundeți-mi la dom.profesor@gmail.com. Am trecut de 400 de emailuri pe zi. O să vă spun ce și cum dacă trec de 476 de emailuri pe zi! Până atunci, vă anunț cu toată răspunderea, că, mâine este o altă zi!

* * *

HOROSCOP

BERBEC Astăzi cere ajutor cu diplomaţie şi tact. Dacă nu poţi rezolva în cursul dimineții, amână! Sigur, dacă e în puterea ta şi nu eşti obligat de viaţă. Timpul soluţionează aprope orice! In prima parte a zilei poţi să ai o mică complicaţie de ordin financiar, sau contabil: o factură sau ceva de plătit cu care nu eşti de acord, o cheltuială sau un proiect care nu te încântă, sau altceva de genul acesta. Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ sau să ai o atitudine evident ostilă.

TAUR Te poți afla în fața unor obstacole ce par imposibil de trecut. Nu sta ca viţelul la poarta nouă, nu renunţa, găseşte soluţii, strategii, încearcă să ocoleşti ceea ce nu poţi să dovedeşti! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă este ziua ta de naştere! Aspecte favorabile deciziilor „importante” de genul – stau acasă și mă uit ca prostul la tv, sau mă duc, sau nu mă duc, la cumpărături!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate