Urmează mărturii explozive despre alegerile prezidenţiale din 2009!

Urmează mărturii explozive despre alegerile prezidenţiale din 2009!

După audierea jurnalistului EVZ Dan Andronic, audierile din comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 continuă marţi cu fostul candidat PSD Mircea Geoană, pierzătorul scrutinului, şi cu unul dintre şefii campaniei electorale a PSD, Viorel Hrebenciuc.

Amândoi sunt în posesia unor informatii explozive din culisele alegerilor prezidenţiale şi din săptămâna de foc care a urmat după alegeri, când PSD a încercat să dovedească o fraudă electorală prin acţiuni în paralel la Curtea Constituţională şi la o serie de instanţe.

Tot marţi, la prânz, vor fi audiaţi şi fostul vicepreşedinte AEP, Marian Muhuleţ, dar şi Octavian Opriş, preşedintele AEP la data prezidenţialelor din 2009.

Potrivit deciziei membrilor comisiei, tot marţi, ar urma să fie audiaţi Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, şi Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul senator PSD Dan Şova, implicat şi el în campania partidului, a anunţat că nu poate veni marţi la audiere, dar o să fie prezent după 5 iunie. De asemenea, Ana Maria Pătru, vicepreşedinte AEP în 2009, a solicitat o reprogramare a audierii pentru perioada 29 mai - 2 iunie.