ALERTĂ. DN2 E85, între Buzău şi Vrancea, a fost ÎNCHIS. În judeţul Buzău sunt 102 localităţi IZOLATE

ALERTĂ. DN2 E85, între Buzău şi Vrancea, a fost ÎNCHIS. În judeţul Buzău sunt 102 localităţi IZOLATE

Drumul naţional 2 E 85 a fost închis circulaţiei, miercuri seară, între Buzău şi limita cu judeţul Vrancea, din cauza viscolului şi a zăpezii abundente, după ce, în cursul zilei, fusese închis între Buzău şi Urziceni, în judeţul Buzău fiind închise alte trei drumuri naţionale.

Potrivit Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, citat de Mediafax, DN 2 E 85 este închis, la ora transmiterii acestei ştiri, atât spre judeţul Ialomiţa, cât şi spre judeţul Vrancea, din cauza vizibilităţii extrem de reduse şi a zăpezii care este troienit şi adusă pe şosea.

De asemenea, sunt închise DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila, DN 2 C Costeşti - Smeeni limita cu judeţul Ialomiţa şi DN 2 B Buzău - Brăila.

Pe DN 10 Buzău - Braşov, traficul este restricţionat pentru maşinile mai grele de 7, 5 tone, iar pe DN 1 B Buzău - Mizil au acces doar maşinile sub 3, 5 tone.

Ne puteți urmări și pe Google News

În judeţul Buzău, miercuri seară sunt izolate 102 localităţi din 40 de comune, în timp ce patru localităţi, Săruleşti, Vintilă Vodă, Beceni şi Chiojdu, nu au curent electric, fiind afectaţi aproximativ 2.000 de abonaţi. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, pentru județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 15.00 și a durat până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI.