A murit Ivy Bean, cea mai în vârstă utilizatoare de Twitter

A murit Ivy Bean, cea mai în vârstă utilizatoare de Twitter

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 104 ani, considerată cea mai în vârstă utilizatoare de Twitter a decedat astăzi, anunţă AFP.

Ivy Bean, care stătea pe Twitter sub numele de IvyBean104, era urmată de aproape 57.000 de persoane.

Ivy locuia într-un centru pentru bătrâni din Bradford, în nordul Marii Britanii. În ultima vreme, fiindcă nu s-a simţit prea bine, personalul centrului posta ştiri despre ea pe reţeaua de microblogging. Astăzi, centrul a anunţat că Ivy a murit.

Pat Wright, directoarea centrului povesteşte că Ivy Bean a descoperit Twitter-ul în 2008. Pe reţeaua socială ea povestea ce face zilnic, ce mănâncă, cum îşi petrece timpul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până să îşi facă un cont pe Twitter, Ivy era un fan al Facebook, unde avea peste 5.000 de prieteni în listă. Dar Twitter i-a plăcut mai mult pentru că e mai uşor de folosit şi este o metodă bună de a păstra legătura cu alţi oameni.

Centenara provine dintr-o familie cu mulţi copii şi îi place să fie înconjurată de cât mai mulţi oameni. Ea a lucrat ca menajeră pentru familia lordului Guinness din Northamptonshire. A fost căsătorită cu bucătarul familiei şi are o fată de 62 de ani.

Astăzi, internauţii din lumea întreagă au postat mesaje de condoleanţe, la aflarea veştii morţii ei.