Evenimentul Zilei > Actualitate > Zuckerberg a DEZVĂLUIT ceea ce SPERIE orice utilizator de Facebook! Ce se întâmplă cu DATELE PERSONALE. Este ÎNFRICOȘĂTOR
Zuckerberg a DEZVĂLUIT ceea ce SPERIE orice utilizator de Facebook! Ce se întâmplă cu DATELE PERSONALE. Este ÎNFRICOȘĂTOR

Zuckerberg a DEZVĂLUIT ceea ce SPERIE orice utilizator de Facebook! Ce se întâmplă cu DATELE PERSONALE. Este ÎNFRICOȘĂTOR

Atitudinea lui Mark Zuckerberg, faimosul fondator al rețelei de socializare Facebook, de pe vremea când era tânăr, se întoarce astăzi împotriva lui, mai ales pe fondul ultimului scandal privitor la scurgerile de informații apărute în rețeaua de socializare.

La începutul carieirei sale, Zuckerberk i-a făcut pe unii utilizatori ai rețelei sale de socializare niste „cretini”, pentru că au avut încredere să-i dezvăluie informații personale.

Decrația șocantă a lui Zuckerberg a ieșit la iveală, după scandalul în care Facebook a fost implicat în ultima perioadă.

Zilele trecute, su ieșit ls iveală informații potrivit cărora, compania Cambridge Analytica a centralizat datele a peste 50 de milioane de utilizatori Facebook.

Informațiile au fost folosite pentru a stabili o tipologie de comportament în ceea ce privește Brexit-ul din 2016 sau campania la alegerile prezidențiale din SUA, din 2016.

Mesajul transmis de Zuckerberg în 2004 unui prieten al cărui nume nu a fost dezvăluit despre „prostia” de care utilizatorii dădeau dovadă când foloseau informații persoanale despre ei în conturi, denotă faptul că astfel de utilizare a informațiilor intime a utilizatorilor de pe Facebook nu este o practică nouă.