Evenimentul Zilei > Sport > Zinedine Zidane e negru de supărare. Nu se aștepta ca fiul său să facă una ca asta la Real Madrid
Zinedine Zidane e negru de supărare. Nu se aștepta ca fiul său să facă una ca asta la Real Madrid

Zinedine Zidane e negru de supărare. Nu se aștepta ca fiul său să facă una ca asta la Real Madrid

Conducerea celebrului club de fotbal Real Madrid a anunțat că a renunțat la serviciile lui Luca Zidane, fiul lui Zinedine Zidane, actual antrenor al echipei.

Cei de la Real Madrid l-au pus pe liber pe Luca Zidane, după ce prestațiile sale din ultima vreme nu au convins staff-u că mai poate continua cu echipa mare. Drept urmare, chiar tatăl său, celebrul Zinedine Zidane l-a pus pe lista de transferuri.

Cunoscut pentru firea lui rebelă, Luca Zidane le-a făcut o surpriză madrilenilor și a plecat de la echipă cu tot cu iubita lui Marcos Asensio, frumoasa Marina Muntaner.  Fiul lui Zidane trăia în secret alături de Marina Muntaner, dar când era întrebat în public nega categoric acest lucru. De curând, Luca Zidane a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare în vacanță alături de Marina Muntaner. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu.

Revenind la activitatea fotbalistică, Luca Zidane nu este un jucător atât de bun pe cât ar crede tatăl sau, care a insistat tot timpul, și chiar a presat conducerea de la Real Madrid să îl accepte în lotul mare. În 2017, a fost chiar un scandal legat de nominalizarea lui Luca Zidane, ca rezervă de portar, fapt ce a nemulțumit conducerea lui Real Madrid. În urma conflictului cu președintele clubului, Zidane a demisionat. Președintele de la Real Madrid a spus atunci că nu crede în valoarea fotbalistică a lui Luca Zidane.

De altfel, Luca Zidane a jucat pentru Real Madrid, în ultimii ani, doar în două meciuri oficiale, respectiv cu Villarreal și cu Huesca, și a primit patru goluri, respectivă câte două pentru fiecare meci.

În ultimul sezon fotbalistic, Luca Zidane a fost împrumutat la Racing Santander, din a doua ligă spaniolă, echipă aflată pe ultimul loc. A jucat de 33 de ori și a primit 42 de goluri, câte un gol pe meci. La revenirea la Real Madrid, Luca Zidane a fost anunțat de către tatăl său că a fost pus pe lista de transferuri. Dar cum valoarea jucătorului nu este una la nivelul crezut de Zinedine Zidane, ofertele lăsându-se așteptate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.