Evenimentul Zilei > Actualitate > Nimeni nu a bănuit, dar acesta era secretul vieții Zinei Dumitrescu. Totul a ieșit la iveală. Ce consuma creatoarea de modă
Nimeni nu a bănuit, dar acesta era secretul vieții Zinei Dumitrescu. Totul a ieșit la iveală. Ce consuma creatoarea de modă

Nimeni nu a bănuit, dar acesta era secretul vieții Zinei Dumitrescu. Totul a ieșit la iveală. Ce consuma creatoarea de modă

Jurnalista Mariana Almășan a declarat că Zina Dumitrescu i-ar fi spus secretul frumuseții chiar într-o cameră de hotel din Milano.

Zina Dumitrescu s-a remarcat printr-un mod de viață exuberant, fiind înconjurată toată viața de modele și de oameni cu nume mari în modă. Aceasta a participat la nenumărate evenimente internaționale și a fost văzută în cele mai selecte companii. „Mama Zina” a fost întotdeauna atentă la modul în care arată, dar a avut un secret care i-a ușurat munca. Ea a folosit numai produse cosmetice românești.

„Am avut ocazia să împart cu ea o cameră la un festival al modei la Milano. Mi s-a părut fabulos să stau cinci zile, zi și noapte cu Zina Dumitrescu. Seara, ca fetele, în cameră, stăteam la povești, îmi spunea despre iubirile ei, despre bărbați în general, era un fel de meditație la viață cu Zina Dumitrescu. Atunci, țin minte că am întrebat-o pe Zina, pentru că eu nu mă pricep foarte bine, că nu sunt obsedată de felul în care arăt, ce creme îmi recomandă să folosesc pentru față. 

Și mi-a spus: „crede-mă, toată viața am folosit creme românești, nu am alergat niciodată după branduri străine, cu toate că aș fi avut posibilitatea, la cât de mult mă mișc eu prin lume, să folosesc orice cremă costisitoare de pe planeta asta. Cremele cele mai bune sunt astea adevărate, românești, nu alea de fițe care sunt valoroase numai prin brandurile lor”. Și de atunci respect cu sfințenie această îndrumare a Zinei.”, a declarat Marina Almășan pentru DC News.

Zina Dumitrescu s-a stins, vineri, în azilul de bătrâni unde era internată. Fiul ei a luat decizia de a-i incinera trupul, chiar dacă aceasta nu și-a exprimat, din timpul vieții, o dorință în acest sens.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: