Evenimentul Zilei > Actualitate > ZI de SĂRBĂTOARE în FAMILIA fostului LIDER de la COTROCENI. Băsescu, cu OCHII în LACRIMI
ZI de SĂRBĂTOARE în FAMILIA fostului LIDER de la COTROCENI. Băsescu, cu OCHII în LACRIMI

ZI de SĂRBĂTOARE în FAMILIA fostului LIDER de la COTROCENI. Băsescu, cu OCHII în LACRIMI

Duminică, 14 octombrie, familia fostului președinte al României, Traian Băsescu, are parte de un important eveniment. Elena Băsescu, mezina fostului lider de la Cotroceni, își creștinează fiica cea mică, Anastasia. Petrecerea de botez a micuței Anastasia va avea loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei.

Cu o zi înainte de botezul Anastasiei, bunicul Traian Băsescu a făut o declarație despre evenimentul din viața familiei sale și a oferit o serie de detalii despre micuța Anastasia.

„O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie – n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuță. E sănătoasă. Are trei luni și nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare.

Bietul copilaș este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopții. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (n.r. trei de la Elena și un băiețel, Radu, de la Ioana, fiica lui cea mare) , două fetițe și doi băieței”, a spus Traian Băsescu la postul de televiziune România TV.

Din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu are doi copii, pe Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În vara acestui an, Elena Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară, atunci când a adus pe lume o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: