Evenimentul Zilei > Monden > What’s Up a comis-o din nou! Cântărețul, ridicat de poliție din apartamentul iubitei
What’s Up a comis-o din nou! Cântărețul, ridicat de poliție din apartamentul iubitei

What’s Up a comis-o din nou! Cântărețul, ridicat de poliție din apartamentul iubitei

What's Up a recidivat. Cântărețul a fost ridicat de poliție din apartamentul noii sale iubite, în urma unui scandal monstru în care a fost implicat. 

What’s Up a fost săltat de poliție după ce a fost violent cu o femeie, cel mai probabil cu iubita sa, notează Spynews.ro. Luni, 9 decembrie, în jurul orei 19.30 au intervenit polițiștii, în urma unui scandal monstru care a avut loc la domiciliul noii sale iubire, Alice.

În momentul în care i s-au pus cătușe artistului, acesta a fost recalcitrant, noteză sursa citată. Intervenția a avut loc la apartamentul iubitei sale din centrul Capitalei.

În prezent, artistul formează un cuplu cu Alice Badea (33 de ani), o blondă superbă, tot artistă. Este violonistă, profesor de muzică și fondator a două școli de muzică din București. Se presupune că cei doi formează un cuplu de trei luni de zile.

Alice Badea
Alice Badea

What’s Up, specialist în bătăi cu femei

What’s Up a încheiat de curând relația cu Simina, cu care a format un cuplu timp de 9 ani de zile. Cântărețul nu este la singurul episod violent. În urmă cu 5 ani, Simina a fost snopită în bătaie și umilită în Centrul Vechi.

„Doamna a venit cu două persoane: iubitul ei (n.r. What’s Up) și un prieten de-al lui. Ea conducea mașina. Ei au coborât să comande o shaorma. Am văzut cum a luat-o la bătaie. Au luat-o amândoi la bătaie! Nu am mai văzut așa ceva. I-au dat cu shaorma în față, cu pumnii și cu picioarele… Și cu scrumiera. A luat scrumiera și a spart geamul de la fast-food. Fata zbiera, plângea”, a povestit un martor ocular pentru Antena.

La acea vreme, Simina i-a luat apărarea cântărețului, afirmând că de fapt a fost o „joacă”.

What's Up și Simina
What’s Up și Simina